Ramona Bădescu, despre relația cu Alain Delon: „Mă uitam la el ca la un vis”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 noiembrie 2021, 12:42

În cariera sa de actriță, Ramona Bădescu a avut ocazia să cunoască mai multe staruri internaționale, printre care și Alain Delon. S-a zvonit că între cei doi ar fi existat și o relație, însă vedeta a dezvăluit cum au stat lucrurile de fapt.

Ramona Bădescu (52 de ani), actrița care a cucerit Italia nu doar cu talentul, ci și cu farmecul ei, a vorbit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D despre întâlnirea cu Alain Delon, unul dintre actorii de talie internațională alături de care a avut ocazia să lucreze în urmă cu mai mulți ani.

Am fost sedusă și abandonată, cum se zice. Nu, eram atât de emoționată când l-am văzut (n.r pe Alain Delon) la Veneția. Dimineața, când mă fardam, eram la machiaj, a deschis ușa și a spus: „Bonjour, Ramona!”.

M-am uitat în jur, eu eram Ramona. Eram așa de uimită că îmi știa numele. Nu a vrut să meargă să mănânce la restaurant, a rămas cu noi, cu echipa. A fost foarte friendly, foarte modest, a mărturisit Ramona Bădescu, potrivit Kanal D.

Ramona Bădescu, fascinată de Alain Delon încă din copilărie

Actrița a recunoscut că îl admira pe Alain Delon încă din copilărie și-ar fi dorit ca între ei să existe o relație de iubire, dar nu a fost.

Citește și: De ce nu și-a botezat Ramona Bădescu băiatul până acum. Copilul are 1 an și jumătate

Ce mănâncă Ramona Bădescu pentru a arăta perfect la 52 de ani. Actrița are și un truc matinal care face minuni pentru siluetă

Ramona Bădescu, despre al doilea copil: „Poate mai vine o surioară”

Cum a început relația dintre Ramona Bădescu și Fabio Cali. „Mi s-a părut prea plin de el”

Mă uitam la el ca la un vis. Dormeam cu fotografiile lui sub pernă când eram mică. Din păcate, nu a fost nicio iubire între noi. Să fiu sinceră, mi-aș fi dorit pentru că îmi plăcea foarte mult. Nu cu toții bărbații pe care i-am plăcut am avut o iubire și nu de toți bărbații pe care i-am cunoscut m-am îndrăgostit.

Mie îmi plac lucrurile dificile, îmi place ca bărbatul pe care îl am în față să nu mă bage în seamă. Nu suport bărbații care vin la mine și care își spun iubirea pentru mine și care sunt emoționați că mă văd. În momentul ăla au pierdut.

Dintre toate starurile internaționale pe care le-a cunoscut prin prisma carierei ei de actriță, Ramonei Bădescu i-a plăcut cel mai mult de Jack Nicholson.

Mi-a plăcut cel mai mult de Jack Nicholson. Când m-a privit, m-am topit, a mai dezvăluit vedeta.

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter