Alain Delon a suferit un accident cerebral vascular

De Oana Savin, pe
Alain Delon, în vârstă de 83 de ani, a suferit un accident cerebral vascular în urmă cu câteva săptămâni. De asemenea, actorul a avut o ușoară hemoragie cerebrală.

Cel care a dat vestea a fost fiul cel mare al lui Delon, Anthony, care a anunțat că tatăl său se află internat într-o clinică din Elveția unde se odihnește.

A fost operat la Pitié-Salpętričre (n.r. spital din paris), unde a stat trei săptămâni la terapie intensivă. Întreaga familie a stat cu rândul la patul său, fratele meu, sora mea și mama mea, Nathalie”, a afirmat Anthony.

Potrivit acestuia, funcțiile vitale ale actorului sunt „perfecte, iar starea lui este stabilă”.

Anthony Delon a precizat că tatăl său s-a întors în Elveția și se odihnește.

„Sora mea, care locuiește acum în Elveția, îi urmărește îndeaproape recuperarea și ne ține la curent cu evoluția zilnică”, a mai spus fiul lui Alain Delon, citat de Straits Times.

Alain Fabien Maurice Marcel Delon, pe numele său întreg, este un actor și producător francez, câștigător al Premiului César. Ascensiunea sa a fost rapidă, fiind la vârsta de 23 de ani comparat cu actori francezi celebri ca Gérard Philipe și Jean Marais, precum și cu actorul american James Dean.

Peste 60 de ani din viață și i-a dedicat carierei în cinematografia europeană, iar în luna mai a acestui an a fost recompensat cu premiul onorific Palme D’or în cadrul celei de a 72-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter