Alain Delon, grav bolnav. Durerile lui sunt insuportabile

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 25 iulie 2018, 12:29
Alain Delon este grav bolnav. „Se pregăteşte să moară”, scrie revista „Lu!”. Medicii nu îl pot opera pentru a-i salva viața.

Actorul francez în vârstă de 82 de ani se află în stare gravă din cauza unei infecții cauzată de implanturile dentare pe care și le-a făcut anul trecut. Problema a fost descoperită abia în primăvara acestui an, în urma unor investigații medicale pe care Alain Delon le-a făcut din cauza durerilor insuportabile la șold, conform revistei „Lu!”, citată de Libertatea.ro.

O operație i-ar putea salva viața, dar infecția i-a măcinat organismul, iar starea în care se află actorul nu le permite medicilor să intervină chirurgical.

La împlinirea a 60 de ani de carieră, Alain Delon a acordat un interviu publicației franceze Paris Match, în care mărturisea că viața nu mai are ce să-i ofere: „Viața nu îmi mai oferă mare lucru. Am cunoscut tot, am văzut tot. Dar, mai ales, urăsc această epocă, mă face să vomit” a declarat actorul.

„Există acești oameni pe care îi urăsc. Totul este fals, toată este falsă. Nu mai există respect, nu se mai respectă cuvântul dat. Contează doar banii. Auzi vorbindu-se despre crime pe tot parcursul zilei. Știu că voi părăsi această lume fără regrete” a continuat el.

Deși nu avut studii de actor, Alain Delon a reușit să cucerească lumea cinematografică franceză prin dezinvoltura, naturalețea și șarmul său. Comparat cu actori francezi celebri ca Gérard Philipe sau Jean Marais, ascensiunea sa a fost una foarte rapidă și a devenit un  simbol al frumuseții masculine, adorat de femei din lumea întreagă. De-a lungul vremii, a avut ocazia să lucreze cu regizori celebri cum ar fi Luchino Visconti, Jean-Luc Godard, Jean-Pierre Melville, Michelangelo Antonioni și Louis Malle. În 1985 a câștigat trofeul Cesar pentru „Cel mai bun actor” în rolul lui Robert Avranche din filmul „Notre histoire.”

Pe lângă lista lungă de filme în care a jucat, Alain Delon a reușit să se impună în lumea filmului și ca producător, scenarist, regizor în alte nenumărate pelicule.  Producția „Asterix la jocurile olimpice” din 2008, în care joacă rolul lui Cezar, este ultima apariție cinematografică a actorului. În 2017 a anunțat că pregătește „ultimul său film”, în regia Patrice Leconte: „Va fi ultimul meu film deoarece, asemeni unui boxer care nu mai vrea un ultim meci, nici eu nu mai vreau o luptă în plus”, a precizat actorul francez potrivit agenției Belga.

Citește și: 

Demi Lovato, internată de urgență în urma unei supradoze

Madonna, acuzată de hărțuire de către un model britanic

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter