Anouchka, fiica lui Alain Delon, s-a căsătorit

De Unica.ro, pe
Anouchka, fiica lui Alain Delon, a dezvăluit pe rețelele de socializare că s-a căsătorit cu actorul Julien Dereims, partenerul său de viață de mai bine de 10 ani și tatăl băiețelului ei. 

Anouchka (30 de ani), fiica actorului Alain Delon, a dezvăluit într-un mod foarte discret că s-a căsătorit cu Julien Dereims (33 de ani). Actrița a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu mâinile lor, purtând verighete, în dreptul căreia a scris simplu: „Love”. 

Rosalie Van Breemen, mama lui Anouchka, a marcat evenimentul cu un vibrant „Bim!!!”, în comentariile postării. 

Povestea de dragoste dintre Anouchka și Julien Dereims

Anouchka și Julien Dereims s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit în 2010, la un curs de artă dramatică în Paris. Cei doi au şi lucrat împreună la diverse proiecte artistice. În februarie 2020, actrița a născut un băiețel, la Geneva. Cei doi încercau de mai mulți ani să conceapă un copil, iar în 2018 Anouchka a pierdut o sarcină, experiență care a marcat-o profund, potrivit okmagazine.ro.

Citește și: Alain Delon a suferit un accident cerebral vascular

Alain Delon și-a luat adio de la public: ”Sunt la sfârşitul vieţii!”

Fiul lui Alain Delon a fost drogat de mama sa

Cum arată nepoata şarmantului Alain Delon

Anouchka, despre care se spune că ar fi copilul preferat al lui Alain Delon, mai postează uneori câte o declarație de dragoste pentru cel despre care spune că este bărbatul vieții ei: „Cea mai mare chemare a unei femei este să-l conducă pe bărbat la sufletul lui și să-l unească cu Sursa. Cea mai mare chemare a unui bărbat este să protejeze femeia, astfel încât ea să pășească pe pământ fără să se rănească. Și este exact ce faci tu pentru mine. Sunt mândră de tine”, a scris ea pe Instagram în urmă cu ceva timp.

Anouchka Delon este fiica lui Alain Delon și a fotomodelului olandez Rosalie van Breemen. Cei doi au avut o relație de 15 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată. Au mai făcut un băiat împreună, Alain Fabien Delon, care este și el actor. Au divorțat în 2002, iar Alain Delon a obținut custodia ambilor copii.

Intră în GALERIA FOTO să vezi imagini cu Anouchka Delon și familia ei.

Sursă foto: Instagram, Profimedia

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter