Finala „Dansez pentru tine”. Vezi cine are şanse la marele premiu!

De Erika Chivu, pe

Nicoleta Luciu, Roxana Ionescu şi bebeluşa Oana Ioniţă împreună cu partenerii lor se vor lupta diseară pentru trofeul „Dansez pentru tine”, dar şi pentru marele premiu în valoare de 60.000 de euro. Cine crezi că va câştiga?

Cine are cele mai multe şanse la marele premiu

Nicoleta Luciu şi Atilla Heiner nu au avut un start prea bun în concurs, ei căzând de mai multe ori la duel, însă în ultimele emisiuni, juraţii au recunoscut că această pereche a făcut mari progrese. Evident, ei nu se pot compara, în ce priveşte dansurile, cu bebeluşa Oana şi partenerul ei, Ali Kovacs. Aceştia din urmă ar merita, după multe păreri, marele premiu, în timp ce Roxana Ionescu şi George Boghian ar merita locul al doilea.
Totuşi, din sezoanele anterioare s-a observat că publicul nu votează perechile în funcţie de dansuri, ci în funcţie de cazul pentru care luptă. Astfel, de data aceasta, voturile ar putea merge mai degrabă către Roxana şi George, având în vedere că George are o situaţie dramatică: la terminarea sezonului el nu va mai avea unde locui şi probabil că va ajunge pe străzi. Şi Attila Heiner are un caz destul de puternic. El locuieşte împreună cu familia lui săracă într-o singură cameră.

Ce vedem diseară la „Dansez pentru tine”

Pro TV a pregătit un final de sezon demn de urmărit, cu premii în valoare de aproape 150.000 de euro. Pe lângă cele trei premii pentru perechile de pe podium, toţi concurenţi vor primi premii de consolare care să reprezinte primul pas către visul lui.
Pentru cele trei cazuri umanitare din aceastră seară vor dansa Inna şi Emil Rengle, Horia Tecău şi Iulia Vântur, Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru, trei perechi faimoase.
În ce-i priveşte pe concurenţi, ei au pregătit câte trei dansuri spectaculoase, musical, Bollywood şi street dance.

Pentru ce luptă cele trei perechi finaliste

Născut într-o familie cu şapte copii din Dorohoi, având un tată violent şi bolnav, George Boghia, ca cei mai mulţi dintre fraţii lui, a ajuns în plasament. Unii dintre ei nu au rezistat acolo, au fugit, iar una dintre surori şi-a şi pierdut viaţa. După ce a trăit clipe de coşmar cât timp a fost instituţionalizat, George a venit la Dansez pentru tine cu certitudinea ca îşi poate îndeplini cel mai mare vis al său: acela de a-şi recăpăta familia şi de a avea un acoperiş deasupra capului. El dansează alături de Roxana Ionescu, iar coregrafa lor este Cocuţa.
Attila Hainer îşi doreşte o casă pentru părinţii lui. Tânărul, născut într-o familie de romi a fost marginalizat, evitat şi tratat în permanenţă altfel. Ghinioanele s-au ţinut lanţ şi pentru părinţii lui, care s-au îmbolnăvit atât de grav, încât n-au mai putut să lucreze nimic. El dansează alături de Nicoleta Luciu sub îndrumarea lui Bogdan Boantă.
Kovacs Ali Stoica, din Carei, dansează tot pentru familia lui, care a avut probleme grave după ce tatăl a devenit alcolic, iar mama s-a îmbolnăvit. Constrânşi de împrejurări, părinţii au decis să plece în Spania, la muncă. Însă nici acolo soarta nu le-a surâs, iar acum Ali vrea din tot sufletul să-şi vadă familia la adăpost de orice grijă. Alături de el şi de partenera lui, Oana Ioniţă, este coregraful Istvan (Dragoş Roşu).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter