Fiica lui Nico, în ipostaze extrem de sexy. Fotografiile incendiare care au înnebunit toți bărbații

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 26 februarie 2020, 11:24

Alexandra Matei, fiica îndrăgitei cântărețe Nico, este o prezență extrem de senzuală în showbiz-ul românesc.

Are 27 de ani, este din Ploiești, este ambițioasă din fire, iar pe oriunde trece reușește să întoarcă privirile tuturor bărbaților cu formele sale apetisante.

Multă lume o știe încă de pe vremea de când era blondă, din reality show-ul “Supraviețuitorul”, difuzat la Pro TV. Chiar dacă nu a reușit să “supraviețuiască” în emisiune mai mult de 15 zile, Alexandra s-a făcut remarcată prin firea ei dinamică, prin veselie și prin pofta de adrenalină. Deși a recunoscut că a luat câteva kilograme bune în plus după ieșirea din emisiune, Alexandra s-a apucat serios de sport și a reușit să-și reia forma fizică de invidiat.

Frumoasa vedetă a prins virusul reality show-urilor și a decis să participe, împreună cu mama sa, și în emisiunea Asia Express, difuzată pe Antena 1.

„Sunt o fire competitivă și sociabilă”

„Eu sunt o fire foarte competitivă și sociabilă, iar Asia Express este exact despre asta! Competiția din cadrul acestui show este în primul rând una interioară (cu mine însămi) și un prilej unic de a socializa cu oameni dintr-un mediu nou, total necunoscut. Sunt convinsă că experiența Asia Express mă va face mai puternică și de altfel, cel mai important, va consolida frumoasa relație de prietenie dintre mine și mama”, a spus Alexandra, într-o declarație la intrarea în competiția Asia Express.

Tânăra a atras atenția publicului mai ales prin fizicul său impecabil. Și-a făcut câteva intervenții chirurgicale notabile la sâni și buze, iar acum arată exact ca o actriță sexy de la Hollywood.

Alexandra a avut o relație cu Alexandru Iacobescu (37), manager al echipei de baschet Aesoft și directorul general la România TV.

Mama ei, Nico (Nicoleta Matei), în vârstă de 50 de ani, nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai de succes cântărețe din România.

Vezi cele mai provocatoare ipostaze ale Alexandrei Matei în galeria de mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter