Nico, diagnosticată cu COVID-19 a doua oară: „Acasă toate testele mi-au ieșit negative”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 ianuarie 2022, 14:10

Nico a dezvăluit că a avut COVID-19 a doua oară, la finalul anului trecut. Artista, care a stat în izolare până pe 6 ianuarie, a povestit cum s-a întâmplat totul.

Trecerea dintre ani a prins-o pe cântăreața Nico în izolare, după ce a aflat că are COVID-19 pentru a doua oară. Într-un interviu pentru Fanatik, artista a dezvăluit că nu știe de unde a luat virusul, dar de data asta a făcut o formă mai ușoară a bolii.

Eram acasă de o săptămână și ceva. Am avut amețeală, dureri de cap, cam astea au fost simptomele și temperatură într-una din zile. Și dacă am văzut că nu trece, am zis hai să vedem ce e. Mi-am făcut acasă 3 teste, toate negative.

Simțeam, totuși, că ceva nu e în regulă și m-am dus la spitalul din Ploiești, mi-am făcut test PCR și așa am depistat că sunt pozitivă. Acasă toate testele mi-au ieșit negative. În momentul acela am sunat doctorul, mi-a dat tratamentul de COVID și a fost foarte ok. Primele zile au fost puțin mai grele, dar după aia stare de oboseală, a povestit Nico.

Nico a fost diagnosticată cu COVID-19 și în decembrie 2020

Artista în vârstă de 51 de ani a făcut COVID-19 și în decembrie 2020, dar atunci boala s-a manifestat mult mai agresiv.

A fost mult mai ușor la mine față de anul trecut. Am putut face mâncare. Data trecută, în decembrie 2020, n-am putut să fac nimic, absolut nimic. Am stat numai în pat două săptămâni. A fost mult mai greu. Acum a fost o stare mult mai ușoară, a mărturisit ea.

Citește și: Sportiva româncă Ana Manea a recunoscut că are o relație cu o femeie

Dragoș Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu, s-a vaccinat anti-Covid-19 de 5 ori

Marina Almășan, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Victor Socaciu: „Acum am dreptul să vorbesc despre ce nu s-a spus!”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit? Ce s-a întâmplat între ei în Zanzibar

Nico a mărturisit că se protejează destul de mult, dar nici măcar asta nu a ferit-o de infectare.

Eu port mască întotdeauna. Îmbrățișările și toate astea s-au dus, îți e și teamă. Până la urmă trebuie să fii precaut și să ai grijă. În momentul în care te duci undeva, să știi clar cu cine vorbești, dacă e sau nu vaccinat, dacă a trecut prin boală.

Eu sunt și un om mai retras, dar iată că anul ăsta nu m-a ferit. La cât am ieșit eu pe post și la teatru, mi-era și teamă la un moment dat, dar am zis că asta e, până la urmă trebuie s-o facem, a mai spus ea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter