Fiica lui Pepe, de urgență la spital. „S-a întâmplat când alerga”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 mai 2022, 12:51

Pepe (41 de ani) are două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani), din fostul mariaj cu Raluca Pastramă (30 de ani). Pepe și Raluca au divorțat la notar, în februarie 2021, după un mariaj de aproape 9 ani.

Cântărețul formează din iunie 2021 un cuplu cu make up artista Yasmine Ody (27 de ani). Și Raluca formează din nou un cuplu cu un bărbat a cărui identitate încă nu a dezvăluit-o.

Fiica lui Pepe, de urgență la spital. „S-a întâmplat când alerga”

Vara aceasta, Rosa, mezina solistului, a ajuns de urgență la spital. Aflată în parc alături de Raluca, Rosa a căzut și și-a rupt mâna stângă. „Eram la joacă, în parc, și totul s-a întâmplat când alerga.

A căzut și gata. S-a ales cu o minunăție de fractură de os la mâna stângă. Acum facem deja haz de necaz. A înțeles toată lumea, și ai mei, și Pepe, că se putea întâmpla oricui.

Așa că am trecut cu bine peste această chestiune care putea, în alte împrejurări, să ne dea ceva bătăi de cap. Din fericire, nu a fost cazul!”, a declarat Raluca, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

În urmă cu patru ani, Raluca și Pepe și-au deschis propria grădiniță privată, de care Raluca s-a ocupat. „Am avut o perioadă mai agitată. Grădinița continuă să funcționeze, chiar și într-o perioadă în care lumea pleacă de obicei în vacanță.

Citește și:

Cât costă un machiaj realizat de iubita lui Pepe, Yasmine Ody

Pepe și Yasmine Ody, vacanță de vis la Cannes

Raluca Pastramă are un nou iubit după divorțul de Pepe

Directoarea, spre exemplu, și-a luat concediul. Și atunci a trebuit să-i țin, într-un fel, locul”, a mai declarat Raluca pentru Playtech.ro. „Copiii îmi spun miss Raluca. Nu mă întrebați de ce miss, fiindcă nu aș ști ce să vă răspund.

Probabil copiilor le-a plăcut cum sună. Mărturisesc că și mie îmi place, dacă stau și mă gândesc mai bine. Și nici fetele mele nu s-au supărat când au auzit cum mă strigă ceilalți copii”, a mai spus Raluca pentru aceeași sursă.

Pentru Playtech, Raluca a dezvăluit de ce a divorțat de artist: „Eram prea copilă când am început această căsătorie. Apoi, repede, am devenit un copil care, la rândul lui, avea alt copil.

Nu am știut să manageriez, să controlez anumite situații și lucruri, pe care nu mai doresc să le amintesc. Iar toate chestiunile astea s-au întors împotriva mea. Nu e un reproș pentru nimeni ce spun acum, ci doar o constatare.

Am ales atunci să trec în planul al doilea, să-i pun pe ceilalți în prim-plan. Azi nu aș mai face aceeași alegere. Nu e bine să te neglijezi, să accepți să intri pe un plan secundar.

Fiindcă așa m-am pierdut pe mine însămi. În viață trebuie să înveți să ai grijă și de tine. Nu faci asta, comiți o greșeală care te poate costa foarte scump!”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter