Fiica lui Nicole Cherry a împlinit 4 luni! „Ce minune de fetiță, ce ochi frumoși are!!”

De Unica.ro, pe

Nicole Cherry (23 de ani) și logodnicul ei, Florin Popa (31 de ani), au devenit părinții unei fiice, Anastasia Maria, în noiembrie 2021. Pe 27 martie 2022, Anastasia a împlinit 4 luni.

„Am făcut 4 lunițe 😩❤️”, a scris Nicole Cherry pe Instagram.

Fiica lui Nicole Cherry a împlinit 4 luni! „Ce minune de fetiță, ce ochi frumoși are!!”

„Ce minune de fetiță, ce ochi frumoși are!!; E frumoasă foc, să-ți trăiască și să fie sănătoasă!; Așa dulceațăăă!; Ce drăgălașă este!; Doamne, ce păpușă, multe lunițe înainte!; Ce fotogenică e! Să-ți trăiască, să fie sănătoasă, fericită și iubită!; Superb copilul vostru! Așa cum sunteți și voi”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile postării solistei.

În februarie 2022, Nicole a vorbit despre cum gestionează stările de anxietate după naștere.

„Nu sunt anxioasă! Am perioade în care nu mă simt prea bine, dacă sunt foarte încărcată și nu pot sta cu familia mea. Eu cred că am o viață echilibrată. Am puțin din toate și, cumva, nu pic într-o latură din asta anxioasă. Am avut parte de părinți care m-au susținut de fiecare dată, oameni care mi-au fost alături. Cred că asta contează foarte mult în viața unui om”, a declarat solista.

Întrebată ce temeri are în ceea ce o privește pe fiica ei, Nicole a mai spus: „Clar, mi-e teamă să nu răcească, să nu se complice în ceea ce privește sănătatea. Vreau să pot să-i dau educația pe care eu am primit-o de la ai mei. Fac față (n.red.: momentelor dificile, copleșitoare) pentru că mi-am dorit acest copil. Știam cu ce încărcătură emoțională vine rolul de mamă și, din acest motiv, cred că am trecut cu brio și peste perioada de lăuzie și așa mai departe”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum i-a spus Nicole Cherry iubitului ei că vor deveni părinți

Cum a fost Nicole Cherry cerută în căsătorie. „A fost ceva spontan”

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că artista va deveni mamă

Tot luna aceasta, cântăreața a spus cum s-a schimbat relația dintre ea și Florin după nașterea fiicei lor.

„Clar, în momentul în care două persoane mature își doresc un copil și se înțeleg, acest lucru le unește. Depinde foarte tare și de starea psihică a mamei și de cum percepe tatăl”, a povestit solista pentru Playtech.

„Noi nu am avut niciun fel de problemă. Florin m-a salvat din multe episoade mai puțin bune de când suntem împreună. Da, a fost ca o ancoră. De fiecare dată când am o problemă știu că am pe cine să mă bazez. Nu îmi este frică să merg la drum cu el”, a completat.

Nicole și logodnicul ei și-au confirmat relația în anul 2018. Cuplul s-a logodit în octombrie 2021. „Pentru totdeauna”, a scris solista în dreptul primei fotografii cu inelul de logodnă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter