Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt ar urma un tratament de schimbare de sex

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 05 septembrie 2018, 17:09
Shiloh Jolie-Pitt, fiica de doar 12 ani a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, ar urma un tratament de schimbare de sex. Informația devine cu atât mai plauzibilă cu cât fetița și-a dorit dintotdeauna să fie băiat, ipoteză susținută inclusiv de mama sa.

Shiloh Jolie-Pitt a reușit dintotdeauna să iasă în evidență cu stilul său băiețesc, atât vestimentar, cât și comportamental, prin urmare, știrea publicată de ziarul spaniol ABC nu ar trebui să ne ia prin surprindere. În plus, Angelina a declarat la un moment dat că: „dintotdeauna a vrut să fie băiat” și „crede că e unul dintre frați”.

Shiloh Jolie-Pitt

 

Având în vedere că părinții, atât Angelina Jolie, cât și Brad Pitt, sunt persoane destul de deschise la minte, nu ne-ar mira foarte tare să o susțină pe Shiloh, de altfel, primul copil născut al cuplului, în această decizie, însă nu știm dacă la vârsta sa își poate da acceptul într-o situație de asemenea anvergură. Dincolo de intervențiile chirurgicale complicate pe care ar trebui să le urmeze, tratamentele hormonale necesare în acest caz ar putea aduce dereglări severe în organismul său încă nedezvoltat.

Shiloh Jolie-Pitt

Pe de altă parte, aceași sursă a titrat că Brad Pitt s-ar fi împăcat cu Jennifer Aniston, cea de care a divorțat în urmă cu 13 ani, și că cei doi și-ar fi petrecut câteva zile împreună în Italia, la vila lui George Clooney. Conform presei internaționale, adevărul ar fi altul, și anume că Brad Pitt, într-adevăr, se află în Italia într-o vacanță și locuiește la vila bunului său prieten, însă este însoțit de Shiloh, fetița sa. Cei doi au ales să-și petreacă timpul împreună pentru că micuța este destul de zdruncinată de divorțul părinților și trece printr-o perioadă destul de grea. De fapt, acesta este și motivul vizitei lui Jeniffer Aniston, care se află în Milano pentru filmările la noua sa producţie, comedia „Murder Mystery”, cu atât mai mult cu cât întotdeauna a avut o relație specială cu Shiloh.

Citește și – Ce s-a întâmplat cu Fernando Colunga? Actorul a dispărut de 2 ani din peisajul monden

Citește și – Rachel Weisz și Daniel Craig au devenit părinți

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter