Fiica Andreei Marin, Violeta, a împlinit 13 ani! „Violeta mea cu ochi de cer senin!”

De Adelina Duinea, pe

Marți, 15 decembrie 2020, Ana Violeta, fiica Andreei Marin (45 de ani), a împlinit 13 ani. Violeta este fiica prezentatoarei TV din mariajul cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior (52 de ani).

Fiica Andreei Marin, Violeta, a împlinit 13 ani! „Violeta mea cu ochi de cer senin!”

„Atât erai de pitică, draga mea … Și chiar mai mică, un boț de omuleț, cândva … Iubirea mea cea fără limite să-ți fie pavăză, sufletul meu! La mulți ani, Violeta mea cu ochi de cer senin!”, a scris Andreea Marin pe Instagram, în dreptul a două fotografii cu Violeta.

„La mulți ani frumoși ca ea! ; La mulți ani! Ești superbă! ; O păpușă de fetiță! 😘😘😘 La mulți ani, Violeta! ❤️❤️ ; La mulți ani, păpușică!”, au scris Simona Pătruleasa, Elena Gheorghe, Geanina Ilieș și Corina Caragea.

Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Îmi seamănă prea mult. Amândouă suntem energie curată, firi care își revendică independența. Firi care își încearcă mereu limitele imaginației și își susțin ideile în care cred cu încăpățânare.

Dar dragostea și încrederea dintre noi sunt mereu concluzia care arată că, și dincolo de controverse, mergem mână în mână mai departe”, spunea Andreea Marin în trecut, pentru revista VIVA!.

Ce fel de mamă este Andreea Marin?

„Din contradicție se nasc ideile bune. Din dezbatere, claritatea. Din dreptul de a spune ce gândești, îndrăzneala de a clădi lucruri mari în viață. Așa că eu încurajez acest spirit combativ, dar nu susțin răsfățul exagerat, care duce la dezechilibru.

Cred, pur și simplu, în moderație și bun-simț, în armonie, asta îmi guvernează viața și asta încerc să îi arăt și fiicei mele, prin tot ceea ce fac”, a mai spus. Violetei i se spune din când în când și nu. De ce?

„Spre binele ei. Îi explic faptul că are o viață în față și anumite lucruri se vor face, dar mai târziu, la vârsta potrivită. Altele, nu pot fi făcute sub niciun chip, nicicând, dacă vrei să te construiești ca un om de încredere, de valoare și capabil să se susțină prin forțe proprii.

Asta se întâmplă în viață. La un moment dat, ești nevoit să te bazezi doar pe tine. Ca să fii luat în serios de ceilalți, trebuie să ai anumite calități, cultivate în timp.”

Foto: Instagram

Citește și:

Cum se pregătește Smiley pentru rolul de tată? „În viața mea apar schimbări”

Claudia Pătrășcanu, declarații în lacrimi despre custodia fiilor ei după divorț

Fiica lui Arnold Schwarzenegger a împlinit 31 de ani. Katherine a devenit mamă anul acesta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter