Cristina Țopescu, omagiată la 3 ani de la moarte. Imagini de colecție cu prezentatoarea, scoase din arhivă

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 16 decembrie 2022, 18:38

Prima TV, prin aniversarea celor 25 de ani de la lansarea stației de televiziune, își propune să o readucă pe micul ecran pe Cristina Țopescu, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de știri din România.

Într-o ediție specială, pe 17 decembrie, postul de televiziune la care jurnalista a lucrat ani întregi îi va aduce acesteia un omagiu prin difuzarea unei serii de interviuri pe care Cristina Țopescu le-a realizat în cariera sa.

Imagini de colecție cu Cristina Țopescu, difuzate la TV

Cristina Țopescu a lăsat în urma sa o carieră istorică în televiziune. Sute de interviuri, mii de ore de transmisiuni și jurnale de știri prezentate. S-a remarcat de-a lungul anilor ca fiind una dintre cele mai bune prezentatoare din România.

„A arătat fața nevăzută a celebrităților și a scris istorie! Sâmbătă, de la ora 10:00, retrăiește interviurile Cristinei Țopescu într-o ediție specială, doar la Prima TV”, a transmis postul de televiziune pe Facebook.

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie 1960 la Oradea. Cristina s-a născut în familia comentatorului sportiv Cristian Țopescu, care a fost căsătorit timp de unsprezece ani, până în anul 1970, cu Rodica Țopescu. 

Citește și: Controversele și greutățile care au marcat existența lui Nelu Ploieșteanu. Artistul ar fi împlinit 72 de ani

În 1993 a prezentat emisiunea de divertisment „Teletrioshow” în cadrul TVR, iar în următorul an emisiunea de divertisment „Astă seară ne distrăm în familie” (TVR), care a primit Premiul APTR pentru cea mai bună emisiune de gen a anului.

În perioada 1994-1996 a fost redactor la redacția de „Analize, sinteze și comentarii politice” a TVR, prezentator al emisiunii-magazin de sâmbătă „Ora 25 Tranzit TV”, precum și traducător-redactor film. În perioada 2001–2013 a fost redactor-prezentator știri la Prima TV, corespondent special acreditat la Președinție și la Guvernul României.

Prima TV, aniversează un sfert de secol de emisie

În 2004 a primit Premiul publicului pentru cel mai bun prezentator de știri și Premiul publicului pentru excelență în activitatea de jurnalist TV.

Jurnalista Cristina Țopescu s-a stins din viață în decembrie 2019. Vecinii au alertat la acea vreme Poliția, după ce nu mai știuseră nimic de săptămâni bune despre vedetă. Prezentatoarea a fost găsită fără suflare în propria casă.

Postul de televiziune pregătește pentru telespectatori mai multe surprize. Astfel, că în acest weekend mai multe emisiuni care au avut succes de-a lungul vremii vor fi redifuzate într-un program special

Printre producțiile care vor apărea pe micul ecran se numără și „Copiii spun lucruri trăsnite”, emisiune moderată de Virgil Ianțu, „Cireașa de pe tort”, cu Horia Vîrlan, dar și  și Trăsniţi un sitcom longeviv, care a adus succes stației media.

Sursă fotografii: Facebook / Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter