Codruț Kegheș, Dezbrăcatu’ de la Cronica Cârcotașilor : „Am venit pe lume cu această misiune, să fac lumea să râdă” / Interviu exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 29 martie 2023, 12:30

Codruț Kegheș de la Cronica Cârcotașilor, emisiune difuzată de Prima TV, spune că până și fiul lui, Ștefan îi spune “Dezbrăcatu’”. Omul de televiziune dezvăluie că misiunea lui pe această lume este să facă oamenii să râdă și să se simtă bine.

De 22 de ani îl interpretează pe “Dezbrăcatu’ ” și nu s-a plictisit de asta, o face cu multă dedicare și iubire. Codruț Kegheș ne-a dezvăluit în cadrul unui interviu exclusiv cum se raportează la personajul „Dezbrăcatu”, ce relație are cu fiul lui, Ștefan (13 ani), și ce înseamnă pentru el televiziunea.

Codruț Kegheș, Dezbrăcatu’ de la Cronica Cârcotașilor, despre fiul său: „Caracterul, educația și școala sunt lucruri de bază!”

Mai mult, vedeta Prima Tv a vorbit și despre relația cu Cătălin Botezatu, cu care s-a certat în trecut.

Codruț, știm că îți place să gătești și că adesea o faci alături de fiul tău. Cum este relația voastră? Cum este Codruț ca tată?

Avem o relație foarte bună pe toate planurile și văd că începe să fie pasionat de bucătărie. Chiar îl las să-mi facă ce dorește el… După care îi arăt unde și nu e bine și, mai ales, îi mai „vând” niște secrete!

Care dintre greșelile tale ai vrea să nu fie repetate de fiul tău și de ce?

Să învețe și să aibă curajul să spună „nu, nu pot, nu vreau” exact când simte și să aibă cei 7 ani de acasă!

Ce sfaturi i-ai dat lui Ștefan, sfaturi despre care știi sigur că îl vor ajută enorm în viață?

Ehe… viața care se schimbă de la o generație la alta, dar eu cred că principiile rămân de bază, caracterul, educația și școala sunt lucruri de bază!

Codruț Kegheș, „Dezbrăcatu’ ” la Cronica Cârcotașilor: „Mă bucur când mă întâlnesc cu omuleți care nu mă cunosc!”

De 23 de ani în televiziune, de aproximativ 22 la Cronică Cârcotașilor și tot atâția de Dezbrăcatu’. Cum este să faci parte dintr-un proiect TV atât de mulți ani?

Dacă și Ștefan îmi mai spune Dezbră…ce să mai zic? Sunt bine și mă bucur când mă întâlnesc cu omuleți care nu mă cunosc! Sunt mândru că fac parte dintr-un proiect care este cel mai longeviv show de divertisment de televiziune de după Revoluție!

Citește și: A avut Șerban Huidu o relație cu „bebelușa” Ioana Petric? „Cârcotașul” a dat cărțile pe față în emisiunea lui Denise Rifai

După atâta vreme, cum de nu a intervenit monotonia? Care este secretul?

O întrebare la care nici eu nu vă pot răspunde. Vorbiți cu Cel de sus și vedeți ce vă spune. Eu știu doar că am în continuare pasiune și dragoste de meserie.

„Am venit pe lume cu această misiune, să fac lumea să râdă și să se simtă bine!”

Povestește-ne un moment pe care nu îl vei uita niciodată din platoul emsiunii de la Prima TV.

După 23 de ani sunt sute de astfel de momente și îmi este tare greu să mă opresc la unul singur, cert e că mereu noi ne-am simțit bine împreună și mereu am fost puși pe râs!

Spuneai, la un moment dat, că atunci când ești doar Codruț, Dezbracatu’ nu dispare, ci doar se odihnește. Ai încercat vreodată să te gândești cum ar fi fost viața ta dacă acest personaj nu ar fi existat?

Poate că eram un „Dezbrăcatu’ ” cunoscut la o scară mai mică pentru eu din 1972 am venit pe lume cu această misiune, să fac lumea să radă și să se simtă bine!

Prima TV este o a doua casă. Povestește-ne cea mai haioasă întâmplare din culise.

Sper să pot locui în casă Prima dacă nu îmi voi mai putea permite prima casă. (n.r. – râde) „Haioasă” e starea cu care ajungi și pleci de la filmări sau orice alt eveniment, greu e când și tu ai probleme, stare nu prea bună și cei din jurul tău vor să te vadă exact ca la TV. 

„Accesoriile vestimentare îți dau o stare bună în contextul în care îți creezi un personaj, bun sau rău”

Citește și: Care este relația dintre Mihai Găinușă și Șerban Huidu în prezent

Casting-ul tău, dacă îi putem spune așa, a fost când te-a trimis Șerban la prima ta filmare și, din cauza hainelor mai neortodoxe, ai fost dat afară de bodyguarzi. Crezi că dacă ai fi filmat fără acest incident, ar mai fi ieșit o filmare la fel de haioasă care să îți aducă rolul în Cronică?

Nu haina face pe om, era un proverb…Exact așa a fost și atunci. Acum, când oamenii mă văd, zâmbesc instant. Și vor să stea de vorba cu mine. Și asta spune multe și despre Dezbră, dar și despre oameni. Accesoriile vestimentare îți dau o stare bună în contextul în care îți creezi un personaj, bun sau rău, acum și fără costumația veselă, eu sunt la fel!

Codruț Kegheș, despre Cătălin Botezatu: „A fost o perioadă scurtă supărat”

Deși la început ați pornit cu stângul, tu și Cătălin Botezatu aveți acum o relație de prietenie. Povestește-ne un moment necunoscut publicului din relația ta de prietenie cu celebrul designer.

A fost o perioadă scurtă supărat pentru că nu înțelegea ce fac mai exact, acum suntem bine și tot el se ocupă de vestimentația mea, pe care trebuie să o schimb… Am filmat împreună și nu ne mai opream din spus bancuri!

Ce ne poți spune despre sezonul cu numărul 47 al Cronicii Cârcotașilor ?

Sezonul cu nr 47. Wow, cum trece timpul, e un sezon mai altfel față de ce era înainte, când era cu Ioana și bebelusele, cu marele nostru platou, acum suntem mult mai puțini față de marea echipă, dar spiritul de cârcotaș nu ne-a dispărut. Mergem înainte și sper să prindem sezonul 100….🤣🥂

Foto: PR Prima TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter