Facebook: Laura Cosoi este diva acestei săptămâni!

De Sandra Sarbu, pe

Încă o dată le-am întrebat pe cititoarele noastre îndrăgite cine să fie diva săptămânii. Le-am propus-o pe Laura Cosoi şi le-am rugat să dea Like-uri dacă sunt de acord cu noi.
Facebook: Laura Cosoi este diva acestei săptămâni!
Postarea de Facebook a atras peste 300 de Like-uri, dar şi câteva comentarii – în jur de 10 – în care prietenele noastre ne-au zis că n-ar vota-o pe ea diva săptămânii. Ei bine, hai să vorbim un pic despre blonda de la ProTvFacebook: Laura Cosoi este diva acestei săptămâni!.
S-o luăm cu începutul: Prima apariţie în presă a Laurei Cosoi a fost în urmă cu 10 ani. Vedeta a apărut în ziarul Libertatea, la faimoasa Pagină 5. Frumuseţea ei a atras atenţia şi atunci a început să cocheteze cu lumea mondenă.
Începând de atunci Laura Cosoi a început să facă modeling pentru diferite proiecte, a jucat în câteva seriale autohtone, a participat la Dansez pentru Tine şi a apărut în videoclipurile acum fostului iubit, Smiley.
Că tot am adus vorba de Smiley, cei doi s-au despărţit de curând, după o relaţie de cinci ani. În primă instanţă s-a zvonit ori că unul dintre ei a fost infidel, ori gelozia a fost prea puternică, dar dacă aruncăm un ochi printre declaraţiile lor din ultima vreme, putem afla că Laura Cosoi se simţea singură – nu petreceau destul timp împreună, iar asta a dus într-un final la destrămarea relaţiei.
Facebook: Laura Cosoi este diva acestei săptămâni!
Cu toate că trec amândoi prin moment grele, Smiley a ales să vorbească despre asta, mărturisind că are o stare de „dead man walking”, în schimb Laura se ţine cât mai ocupată: „Până în august sunt full. Nu am cum să plec în vacanţă până atunci„, spune ea.
Facebook: Laura Cosoi este diva acestei săptămâni!
Foto: Arhiva Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter