EXCLUSIV: Silvia Stanciu, croazieră pe Marea Mediterană

Una dintre prezentatoarele emisunii „Lozul cel mare” de la TVR1, solista Silvia Stanciu, a fost vara aceasta într-o lungă croazieră pe Marea Medierană.
După ce o perioadă destul de lungă nu a avut concediu, Silvia a hotărât că este momentul să lase proiectele deoparte şi să se ocupe şi de acest aspect.
„O perioadă foarte lungă din viaţa mea nu mi-am rezervat timp pentru concedii. Vara asta am spus că e obligatoriu să întrerup orice activitate şi să plec în vacanţă. O vacanţă după lungi perioade de muncă. Am adormit în avion şi în tren, dar odata pornită în croaziera efectivă, mi-au sfârâit călcâiele, am mers mult şi am vizitat multe locuri din lume. Croaziera pe Marea Mediterana a fost cu plecare din Civitavecchia (Roma), cu un vas de 5000 de persoane, cu 13 nivele.” Silvia a vizitat multe locuri importante din Barcelona, Roma, Palma de Mallorca.
EXCLUSIV:  Silvia Stanciu, croazieră pe Marea Mediterană
„În Roma am închiriat o maşină ca să ajung mai repede la toate punctele de atracţie, dar era aşa de aglomerat centrul, încât am abandonat-o şi tot cu metroul m-am descurcat mai bine!
EXCLUSIV:  Silvia Stanciu, croazieră pe Marea Mediterană
În Roma am fost la Colloseum, Forum, Panteon, Columna lui Traian, Vatican şi Fontana di Trevi, (unde m-am întors după 20 de ani, şi und am aruncat o monedă cand eram copil, venisem in Italia la schimb de experienta intre grupul de balet Arabesc din care facem parte) .
Am mai fost în Corsica-Ajaccia la Grota lui Napoleon, unde se spune că a stat ascuns când a fugit de acasă, la varsta de 12 ani.
Am făcut fotografii cu un vas de piraţi ancorat în Genova dotat cu toate tunurile si echipamentele originale, pentru vizitatori.
La Barcelona am fost la Sagrada Familia, proiectată de Gaudi, am trecut pe lângă multe alte case proiectate de celebrul architect, absolut unice şi spectaculoase. Am ajuns acolo când era paradă demonstraţia pentru autonomia Cataloniei unde au fost peste 1 mil de oameni. Nu am avut parte de shopping pentru că toate magazinele s-au inchis la orele 14.00. Şi nci mijloacele de transport nu mergeau, au fost retrase la aceeaşi oră, aşa că am putut merge doar printre demonstranţi şi nu am reuşit să văd chiar toate punctele de interes mergând pe jos.
Am fost la Aquarium-ul de la Barcelona, am trecut prin acel tunel, unde de jur-imprejur înotau mamifere uriaşe şi periculoase.
EXCLUSIV:  Silvia Stanciu, croazieră pe Marea Mediterană
Am fost şi la Muzeul Sexului din Barcelona şi deşi sunt mai pudica, am făcut câteva fotografii acolo.
De la Palma de Mallorca mi-am luat perle de Mallorca, nu puteam sa ratez momentul, este chiar o amintire valoroasă.
Cele 13 punţi ale vasului, în afară faptului că găzduiau 5000 oameni, cu tot cu echipaj, unde erau mulţi români, oferea multe momente frumoase, erau diferite centre de recreere şi distracţie: cel putin 4 restaurante, 4-5 baruri, cazino, sală de jocuri, bibliotecă, biserica (unde se oficiau şi căsătorii), SPA, piscine în aer liber, jacuzzi cu apă caldă, sală de fitness, solar, discoteci pentru zi şi seară cu antrenori de dans, concursuri şi jocuri, mini golf, baschet.

Pe vas mai erau: sală de spectacol (am vazut 3 spectacole de music-hall, street-music şi gimnastică, superbe), patinoar-aici erau showuri pe gheaţă cu niste patinatori de exceptie. Un întreg nivel era transformat în bulevard, aici erau magazine şi zonă de plimbare, unde ad-hoc se organizau reduceri la diverse tipuri de produse – de la ceasuri de firmă la eşarfe sau portofele, erau scoase în mijloc şi străinii se bateau pe ele”.
Foto: Arhiva personală
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter