EXCLUSIV! Ramona Olaru a divorțat. Care este motivul real al despărțirii

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 26 iunie 2019, 14:07
Ramona Olaru a divorțat. Colega de platou a lui Răzvan și Dani a mers astăzi la notar pentru a semna actele care o separă în mod oficial de soțul său. 

Ramona Olaru, în vârstă de 30 de ani, și soțul său, Bogdan Olaru, au decis să meargă pe drumuri separate după o relație de 5 ani și un mariaj de 3 ani. Decizia, se pare, a fost luată de Ramona, în urma mai multor încercări de reechilibrare a relației dintre ea și soțul său. Firi diferite, caractere diferite, cei doi nu au reușit să mai găsească un numitor comun și astfel au decis că cea mai bună soluție pentru liniștea lor este despărțirea: „Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia. A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp, însă după multe încercări și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța, pentru că Ramona a decis asta și nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit și nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă.” – ne-au dezvăluit, în exclusivitate, surse din anturajul Ramonei.

EXCLUSIV! Ramona Olaru a divorțat. Care este motivul real al despărțirii

Am dorit să elucidăm cauzele divorțului pentru a înlătura astfel suspiciunea de infidelitate. Punctăm că Ramona Olaru a fost surprinsă de paparazii glumind cu un prieten în Parcul Herăstrău, iar presa a concluzionat că acesta ar fi fost motivul divorțului, aducând veștii un iz de infidelitate, însă nu este nici pe departe așa. Cei doi se despărțiseră cu mult timp înainte ca acea filmare să apară: „Bogdan s-a mutat de acasă de două luni. Ei sunt despărțiti de două luni, adică cu mult timp înainte ca acel articol denigrator să apară în presă. Decizia de divorț chiar nu are absolut nicio legătură cu asta!”- ne-au confirmat aceleași surse citate.

EXCLUSIV! Ramona Olaru a divorțat. Care este motivul real al despărțirii

Ramona Olaru este considerată asistenta de televiziune cu cele mai lungi picioare de la noi din țară și una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran. Energia sa debordantă și zâmbetul larg le admirăm în fiecare dimineață în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani și, cu toate că trece printr-un moment dificil, Ramona va continua, fără îndoială, să ne surprindă cu atitudinea sa optimistă și buna dispoziție molipsitoare: Ramona este bine în prezent. S-a obișnuit cu ideea. Știe că a făcut tot ce ținea de ea pentru a-și salva căsnicia și este împăcată cu situația” – ne-au mărturisit apropiații Ramonei Olaru.

Vezi imagini cu cea mai sexy asistentă de televiziune în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter