EXCLUSIV Lidia Buble și-a schimbat complet look-ul! Iată cum arată acum vedeta

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 octombrie 2019, 17:07

Ne-am obișnuit să o vedem pe Lidia Buble la televizor și pe internet doar într-un fel, însă artista s-a hotărât să recurgă la o schimbare completă, pentru a-și surprinde fanii.

„Orice artist la o anumită perioadă trebuie să se reinventeze și să inspire la rândul lui”, a declarat Lidia Buble pentru Unica. „În momentul de față mă simt cea mai frumoasă de pe pământ și am mai multă încredere în mine și asta datorită lui Adonis Enache și echipei de la Endorphin Lab„.

Iubitul ei, Răzvan Simion, încă nu a văzut noul look. „Răzvan o să mă vadă acasă sau odată cu articolul”, a recunoscut artista.

Hair stylist-ul din spatele schimbării Lidiei Buble este Adonis Enache. El a explicat schimbare astfel: „Am văzut-o pe Lidia de foarte multe ori în ultima vreme și simțeam nevoia de o schimbare. Am fost inspirat de personalitatea ei care se reflectă mereu în outfit-urile ei și atitudinea fresh și cool”.

Machiajul Lidiei a fost realizat de Alexandra Crăescu. „Machiajul a venit ca un accesoriu la toată povestea de astăzi”, a spus ea. „Lidia arată foarte fresh și young mereu”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter