EXCLUSIV! Laura Cosoi vorbește despre a treia sarcină: „Trebuie să-i fac și-un băiețel”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 22 mai 2020, 12:03
Laura Cosoi a acordat un interviu în Revista Unica în care a vorbit despre cea mai frumoasă perioadă din viața sa, aceea de a fi însărcinată pentu a doua oară.

De când a aflat că va avea al doilea copil, Laura Cosoi spune că este într-o continuă stare euforică. Și ea, și Cosmin își doreau o familie mare și minimum un partener de joacă pentru Rita, fetița lor, care în iunie împlinește 2 ani. Actrița a avut o sarcină ușoară și foarte activă: „În primul trimestru am avut foarte multe turnee, repetiții, am jucat în februarie aproape în fiecare zi în alt oraș“, – povestește Laura.

Chiar dacă spune că a suportat ușor izolarea, mai ales pentru că stă într-o zonă liniștită de case și are și curte, recunoaște că sunt și lucruri care îi lipsesc, dar întotdeauna se raportează la cei mai puțin fericiți ca ea: oameni cu trei copii într-o cameră, care poate nu au ce mânca sau nu mai au de lucru: „Acolo sunt probleme adevărate! Eu am tot ce îmi trebuie, nu mă plâng“, – adaugat Laura Cosoi.

Despre sarcină discută mult cu soțul și cu doctorița ei, a mai vorbit și cu prietena ei, Dana Rogoz, dar știe că totul decurge foarte bine pentru că „asta mică mișcă foarte mult, este extrem de activă, îmi dă semne, ceea ce este cel mai important lucru“, – explică Laura. I-a ales deja numele celei de-a doua fetițe, dar vrea să-l păstreze în intimitatea familiei până ce se naște bebelușul.

Citește și Cum arată fiica fostului principe Nicolae al României

Laura Cosoi se pregătește să aducă pe lume cea de-a doua fetiță și deja se gândește la un frățior pentru micuțe. Nu știe cum va fi viața ei de mamă a două fete, dar mărturisește că este copleșită de fericire și uneori i se pare că visează: „În urmă cu trei ani nu întrezăream așa un viitor strălucit. N-am crezut niciodată că-mi va plăcea atât de mult să am copii, să fac copii. Sunt extrem de fericită și binecuvântată cu soțul meu și cu tatăl Ritei, care este un tată extrem de implicat și un soț foarte protector, iubitor, atent și prezent.

Ne completăm foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și asta contează enorm și poate că… Îi stă foarte bine cu Rita și i-am zis că o să-i stea foarte bine cu două fetițe, dar evident că acum trebuie să-i fac și-un băiețel. Adică așa ne gândim. Și, chiar dacă ar fi și-a treia fetiță, eu tot aș fi foarte încântată.“ – a dezvăluit Laura Cosoi pentru Revista Unica.

Citește și – Exclusiv! Care au fost cele două obiecte nelipsite din bagajul de maternitate al Danei Rogoz

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter