EXCLUSIV! Fotografie UNICĂ cu Mihaela Rădulescu pe tanc, la Revoluția din 1989

De Revista Unica, pe Ultimul update Miercuri, 15 decembrie 2021, 23:37

Revista Unica a intrat în posesia unei fotografii unice cu Mihaela Rădulescu din timpul Revoluției din 1989. Cea care astăzi este supranumită Diva de Monaco se afla pe tanc, alături de alți revoluționari.

În 1994, din grupul de revoluționari din fotografia cu pricina mai rămăseseră în viață doar doi. Unul dintre supraviețuitori este chiar Mihaela Rădulescu, care pe atunci avea 20 de ani.

“La revoluție eram blondă, tunsă periuță”, – povestea Mihaela Rădulescu despre acea perioadă într-o ediție din 2003 a revistei Unica. Iar poza cu ea pe tanc a apărut ani de zile în ziarul România Liberă. Ea mărturisea că a fost mândră ca la 20 de ani să dea mâna cu președintele țării și să primească certificatul de revoluționar, pe care între timp nici nu mai știe unde l-a pus.

Mihaela Rădulescu a ajuns chiar secretară la Guvern: “Eram disperată de plăcere, lucram la Guvern, aveam deja banii mei. Îmi făcusem și carte de vizită și scria pe ea Guvernul României. Mi se părea că sunt cea mai grozavă. Primele planuri concrete despre viață mi le-am făcut atunci. Voiam să intru în diplomație. Mă și vedeam ambasadoare. Atât puteam să judec atunci despre diplomație.” – povestea Mihaela Rădulescu, în exclusivitate, pentru Revista Unica, ediția din 2003.

Vezi fotografia unică cu Mihaela Rădulescu pe tanc, din timpul Revoluției din 1989, în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: arhivă Unica, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter