EXCLUSIV: FELI, însărcinată, în UNICA de august!

De Revista Unica, pe Ultimul update Miercuri, 25 iulie 2018, 10:19
La 32 de ani, Feli trăiește viața din plin: o carieră muzicală în ascensiune, o dragoste împlinită, o vară cu multe concerte și un bebe pe cale să vină, în noiembrie. N-are timp de vacanță, dar ține un jurnal de sarcină pentru fetița căreia i-a compus deja o melodie și pe care a așteptat-o dintotdeauna. 

Revista apare pe 25 iulie 2018.

EXCLUSIV: FELI, însărcinată, în UNICA de august!
 Feli (pe numele adevărat Felicia Donose) a visat mereu că va avea o fetiță. Doar că planul nu era și acela să o nască chiar ea. Îi plac extrem de mult copiii, dar că dintotdeauna i-a fost frică de naștere. Așa că era sigură că primul ei copil va fi unul adoptat. Se gândea serios la chestia asta și era pregătită să o facă, chiar dacă în momentul acela nu avea niciun partener. Dar exact când crezi că nu te mai poate surprinde nimic, se întâmplă un lucru care-ți da complet viața peste cap. Așa i s-a întâmplat ei, anul trecut, când l-a cunoscut pe actualul ei partener. Ea cânta la o nuntă, el venise acolo ca invitat, deși de trei ani nu mai locuia în România. S-au plăcut și s-au împrietenit, având câteva luni o relație la distanță. Își scriau mult, des, iar Feli, care se descrie drept o persoană care se plictisește foarte ușor, era și ea uimită de cât de bine și ușor mergeau lucrurile. Cătălin (acesta este numele misteriosului iubit, care nu are legătură deloc cu industria muzicală) este un om bun, înțelegător și inteligent, care o iubește și o acceptă așa cum este. „E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100 %, fără nicio barieră, pentru că știu că nu mă judecă”, spune artista. După câteva luni, el a vizitat-o în România, în perioada în care ea își lansa albumul de debut („Eu sunt Feli”) și, după câteva zile de stat împreună, atunci când l-a condus la aeroport a știut că el este cel cu care va avea un copil.

„Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul asta o să fie tatăl copilului meu.”

Și, în câteva luni, visul a devenit realitate: Cătălin s-a mutat în România și Feli a rămas însărcinată: un alt moment total neplanificat în viața ei, venit însă la scurtă vreme după unul trist, acela al stingerii din viață a tatălui ei. Când a aflat că așteaptă un copil era la sala de canto și a simțit o mare bucurie, dublată însă de frică. „Am simțit că mă strâng pereții”, povestește ea.

EXCLUSIV: FELI, însărcinată, în UNICA de august!

Urmează o vară destul de agitată pentru Feli, cu multe concerte, cel puțin două lansări de videoclip și fără vreo vacanță. A început să scrie poezii și un jurnal de sarcină, dedicat fetiței care urmează să vină. „Cred că o să fiu o mămică protectivă. Sunt destul de panicoasă, dar sper să nu fiu exagerată… Se zice că nu e bine să îți doreșți să fii prietena copilului tău, dar eu vreau să îi fiu prietenă, așa cum sunt eu cu mama, cu care pot să vorbesc de toate. Eu, când sunt cu emoții, bune sau rele, pun mâna pe burtică și îi vorbesc fetiței, ca să se liniștească. Iar Cătălin stă noaptea cu mâna pe burta mea și dimineața negreșit vorbește cu ea.” Cu siguranță vor fi doi părinți minunați pe care de-abia așteptăm să-i vedem în Unica!

Foto: Ștefan Dani

Mai multe detalii și fotografii cu Feli în ediția de august a revistei UNICA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter