EXCLUSIV | Delia Matache a renunţat să devină mamă pentru 30.000 €

De Libertatea.ro, pe

Delia Matache (31 de ani) s-a căsătorit anul trecut cu Răzvan Munteanu, dar nu se grăbeşte să-i dăruiască acestuia un moştenitor, căci a pus mâna pe joburi foarte tentante din punct de vedere financiar.
Printre ele se numără şi emisiunea de succes “X Factor” (Antena 1), unde, în calitate de jurat, solista primeşte în jur de 30.000 de euro. Deşi nu are stipulată în contract condiţia de a nu rămâne însărcinată, Delia se teme că dacă va avea burtică nu ar mai putea să mai bată ţara în lung şi în lat, cu audiţiile.

Delia Matache are, în prezent, cam tot ce şi-a dorit. Trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Munteanu, care o răsfaţă ca pe o prinţesă şi are o carieră de invidiat, câştigând bani frumoşi, nu doar din concerte, ci şi din emisiuni TV.

Cu toate acestea, blondei îi lipseşte ceva, mai precis un copil, pe care celebrul cuplu şi-l doreşte enorm. Timp de un an, de când s-au căsătorit, barza a întârziat să apară, chiar dacă analizele le-au ieşit în regulă, ambii soţi fiind declaraţi apţi, din punct de vedere medical, să devină părinţi.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter