Delia ar vrea să participe la America Express. Cu cine și-ar dori să facă echipă: „E foarte important cu cine mergi” / VIDEO

De Oana Savin, pe

Delia Matache a dezvăluit că și-ar dori să participe la America Express, însă ar merge în această aventură cu o singură persoană.

Invitată în emisiunea iUmor, Andreea Bălan, care a participat la America Express împreună cu Andreea Antonescu, a întrebat-o pe Delia dacă și-ar dori și ea să participe la acest show.

Delia ar vrea să participe la America Express

Delia Matache nu ar spune nu unei provocări precum America Express, însă se pare că nu are cu cine să plece în această aventură. Artista și-ar dori să meargă alături de soțul ei, Răzvan, însă acesta nu este pregătit să renunțe la tehnologie.

Andreea Bălan a fost invitată în emisiunea iUmor, în juriul căreia se află Delia, dar și colegii ei din America Express, Cătălin Bordea și Nelu Cortea. În timpul unei pauze, artista a întrebat-o pe Delia: „Vrei să mergi?”

„Vreau să merg, dar e foarte important cu cine mergi”, a spus Delia Matache.

Jurații au început să dezbată subiectul America Express, dar și provocările cu care vine la pachet această emisiune.

„Nu m-aș stresa, crede-mă. Că dacă aș dormi într-o cutie nu m-aș mai schimba”, a spus artista, arătând că s-ar descurca în orice situație.

„Eu vreau să merg doar cu Răzvan, doar cu el pentru că numai în el am încredere. Dar nu poate să se rupă de telefon, tabletă și mailuri”, a precizat ea.

Andreea Bălan i-a propus să meargă cu sora ei, Oana, însă Delia este de părere că aceasta nu poate deoarece are copii.

„Are copii. E mămică, unde te duci cu mămicile după tine. Nu, e greu cu mămicile. Tu ești mămică eroină, dar nu cred că poți să o rupi de acolo și oricum n-am încredere că ne-am descurca noi două”, a explicat jurata de la iUmor.

Citește și: Delia Matache, după ce declarația ei despre copii a stârnit un val de reacții în mediul online: „N-am dat lecții niciodată nimănui”

Citește și: Câți bani cere Delia pentru un concert? Andreea Bălan face dezvăluiri despre câștigurile artiștilor din România

Citește și: Delia Matache, obsedată de parfumuri: „Am început să le ascund”

Citește și: Delia, urmărită de un fan în parcul Herăstrău: „Mi-a băgat o lanternă în ochi”

„Dacă mă duc, vreau să câștig”

Andreea Bălan a încercat să o încurajeze pe colega ei să nu rateze această oportunitate.

„Noi, având având experienți și fiind de atât de mult timp în televiziune, facecm față. Ai face față, nu e o problemă”, i-a spus Andreea.

„Al meu e și sportiv, e pe ambiție. Dar ți-am zis, nu merg decât dacă merg cu el”, a precizat Delia.

„Convinge-l!”, i-a spus Andreea.

„Mă rup o lună de zile, nu? Cam așa?”, a întrebat Delia părând din ce în ce mai motivată.

„Dacă mă duc vreau să câștig. Alea două luni trebuie să fie foarte clare în mintea mea că îmi rup orice vacanță și mă duc în cursa asta”, a subliniat artista.

Delia Matache a mai vorbit, în trecut, despre o posibilă participare la Asia Express, însă și atunci a explicat că soțul ei este foarte ocupat și nu poate pleca atât de mult timp din țară, fără să aibă acces la tehnologie.

Artista a împlinit pe data de 7 februarie vârsta de 41 de ani.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Delia

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter