EXCLUSIV! Carmen Brumă, despre incidentul de la Gala Unica: „Nu e nimic grav”

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 22 noiembrie 2019, 14:31
Carmen Brumă a povestit în exclusivitate pentru Unica.ro ce s-a întâmplat joi seară, când s-a simțit rău la Gala Unica și a fost chemată o ambulanță. Vedeta a precizat că acum se simte bien și că nu a avut nimic grav.

Sunt la târgul Ghidul Miresei unde tocmai am terminat de prezentat spectacolul din deschiderea acestui târg de nunți. Mă simt bine, le mulțumesc tuturor pentru grijă”, a declarat ea.

Aseară am avut un scurt moment de amețeală care a fost remarcat de către cei prezenți acolo pentru că s-a întâmplat în timpul unui interviu live. Dacă nu aș fi fost în acel interviu, momentul acela nu ar fi fost remarcat”, a precizat vedeta.

Cei din presă s-au speriat și au chemat  salvarea. Salvarea a venit, a urmat procedurile standard, a constatat că sunt sănătoasă, că nu am niciun fel de problemă și nu există niciun fel de motiv pentru a fi dusă la spital. Drept urmare am semnat pe propria răspundere că nu  merg la spital și am plecat acasă. Nu e nimic grav în cele întâmplate aseară”, a explicat Carmen Brumă.

Mulțumesc tuturor pentru grijă și tuturor celor care s-au interesat de starea mea de sănătate”, a mai spus ea.

Joi seară, Carmen Brumă s-a simțit rău în timpul Galei Unica 2019, unde a avut o apariție spectaculoasă.

Foto: Dan Borzan, Cristi Duminecioiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter