Exclusiv! Anca Serea, însărcinată a șasea oară, a dezvăluit dieta cu care se menține în această perioadă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 23 aprilie 2019, 16:21
Anca Serea este însărcinată pentru a șasea oară și a dat marea veste, în exclusivitate, în Revista Unica. Soția lui Adi Sînă este gravidă în șase luni cu o fetiță, pe care o va boteza cu numele Leeah.

Anca Serea, în vârstă de 38 de ani, arată senzațional după cinci nașteri și, deși se poate mândri și cu o genă foarte bună, îndrăgita prezentatoarea de televiziune are mare grijă și la alimentație. Anca Serea ne-a dezvăluit, în exclusivitate, cum se întreține în această perioadă și cum se pregătește pentru alăptare: “Superstiții legate de sarcină nu am avut niciodată, la fel și cu poftele. Mănânc foarte multe fructe și legume, iar acum că primăvara abundă în lucruri verzi, mâncăm ridichi, ceapă verde, urzici și spanac.

Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică(…) Eu am învățat să fiu moderată și disciplinată în ceea ce privește alimentația, nu prea fac excese și evit mesele nesănătoase.

Mănânc gătit, lucruri verzi, fără mult zahăr, făinoase sau carne. După venirea pe lume a bebelușului e clar că alăptarea e prioritară, dar chiar și așa nu trebuie să mâncăm cât pentru doi și ne putem face o listă cu alimente care susțin și echilibrează regimul nostru de proaspete mămici“. – ne-a dezvăluit Anca Serea.

Vezi imaginile cu Anca Serea însărcinată a șasea oară în galeria foto!

Află mai multe despre noua sarcină a Ancăi Serea din revista Unica mai 2019, la chioșcuri din 22 aprilie 2019.

Fotografii de: Ștefan Dani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter