Eva Longoria a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

De Oana Savin, pe
Actrița Eva Longoria a primit, luni, o stea pe celebra Walk of Fame din Hollywood. Ea a fost însoțită la eveniment de soțul său, Jose Baston.

Reprezentarea este importantă. Deci, de fiecare data când un artist latino sosește pe Walk of Fame este un nou câștig pentru comunitate”, a declarant acrița de 43 de ani care provine dintr-o familie mexicană.

Actriţa, regizoarea, producătoarea şi scenarista a primit distincţia, în prezenţa soţului ei, milionarul mexican José Baston – fostul preşedinte al postului Televisa – şi a altor celebrităţi, cum ar fi cântăreţul portorican Ricky Martin, actriţa Felicity Huffman, colega sa de platou din „Desperate Housewives” sau cea mai bună prietenă a ei, Victoria Beckham.

Citește și: Eva Longoria este însărcinată cu primul copil, la 42 de ani

Este foarte important pentru mine să fiu aici, ca oamenii să vină să vadă steaua şi să îşi spună că poţi ajunge aici dacă munceşti din greu„, a adăugat Longoria, citată de Standard.

În discursul ţinut în timpul ceremoniei de pe Hollywood Boulevard, Longoria, a cărei rochie mulată neagră lăsa să i se vadă formele de gravidă (actriţa aşteaptă primul ei copil), le-a povestit celor prezenţi că se simte încă „fetiţa din Corpus Christi, Texas, cu vise mari şi păr bogat”.

Ca femeie hispanică reprezint mai multe comunităţi şi vreau să le spun că nu este steaua mea, ci steaua noastră„, a precizat actrița.

Citește și: Face to face: Sofia Vergara Vs. Eva Longoria

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune „Neveste disperate/ Desperate Housewives”, pentru care a obţinut nominalizări la Globurile de Aur şi premiile Sindicatului actorilor americani.

În perioada 2015 – 2016, Longoria a jucat în sitcom-ul NBC „Telenovela” şi a fost producător executiv pentru serialul „Devious Maids”.

Cel mai nou film al actriţei este comedia romantică „Overboard”, care va fi lansată pe marile ecrane luna viitoare.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter