Este oficial! Ricky Martin s-a însurat cu iubitul său, Jwan Yosef

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 11 ianuarie 2018, 12:38
Ne așteptam să aflăm detalii despre nunta anului 2018, eveniment deja anunțat de Ricky Martin că ar avea loc în următoarele luni, și, iată că, am fost luați prin surprindere de declarația artistului făcută pentru E!News, la premierea filmului The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story.

Ricky Martin a anunțat în mod oficial că s-a căsătorit cu partenerul său, Jwan Yosef. Cântărețul, care de curând a împlinit 46 de ani, și Jwan Yosef, un artist suedez de origine siriană cu 13 ani mai tânăr, au o relație din anul 2016 și, de fiecare dată când au ieșit în public, cei doi au fost văzuți ținându-se de mână, semn că înțeleg de minune, iar relația dintre ei este una puternică și bazată pe încredere și iubire.

„Sunt căsătorit! Am devenit soț, iar petrecerea va avea loc în câteva luni. Ne-am făcut jurămintele, am semnat toate actele care trebuiau semnate, inclusiv actul prenupțial. Ma simt minunat. Nu pot să-l prezint ca fiind logodnicul meu. Nu pot. Este soțul meu. Bărbatul meu” – a declarat Ricky Martin.

Ricky Martin și Jwan Yosef s-au logodit în luna noiembrie 2017 și locuiesc în Los Angeles împreună cu gemenii lui Ricky, doi băieți în vârstă de 10 ani, născuți cu o mamă surogat.

Citește și – Ricky Martin, declarație șocantă la Globurile de Aur 2018: “Vreau încă patru perechi de gemeni”

Citește și – Ricky Martin, la plimbare cu gemenii

Sursă foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter