Este oficial! Ea este noua iubită a lui Brad Pitt

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 10 aprilie 2018, 14:24
Când toată lumea spera într-o împăcare între Brad Pitt și Angelina Jolie, când toată presa îl cupla pe actor cu prima sa soție, Jennifer Aniston, iată că Brad Pitt sochează cu o altă versiune a vieții sale amoroase.

Conform Daily Mail se pare că Brad Pitt, în vârstă de 54 de ani, are o relație de aproximativ jumătate de an cu Neri Oxman, un celebru și foarte apreciat artist-arhitect și profesor de design, în vârstă de 42 de ani. Aleasa inimii sale, deși nu face parte din lumea mondenă, este recunoscută la nivel internațional, fiind foarte apreciată în domeniul său. Se pare că cei doi s-au cunoscut cu peste un an în urmă, prin intermediul un proiect arhitectural MIT.

Este oficial! Ea este noua iubită a lui Brad Pitt

Chiar dacă nu a fost dragoste la prima vedere, Brad și Neri au fost uniți de pasiunea pentru artă și cu timpul, se pare că și-au descoperit tot mai multe lucruri în comun. În plus, conform sursei citate, Brad Pitt a vizitat-o pe Oxman la institutul unde lucrează, pe 28 noiembrie anul trecut, atunci când s-a și fotografiat cu câteva dintre colegele acesteia.

Neri Oxman

Dacă surse din anturajul celor doi au declarat că Brad Pitt și Neri Oxman ”s-au îndrăgostit pentru că au aceeași pasiune pentru arhitectură, design și artă”, alți apropiați ai cuplului susțin că ”sunt precauți și deocamdată îi leagă o prietenie profesională”, însă celebrul actor ”este fascinat” de frumoasa arhitectă.

Brad Pitt

Brad Pitt și Angelina Jolie se află spre finalul procesului de divorț, verdictul urmând să fie anunțat în următoarele săptămâni. Cât despre noua sa iubită, punctăm că Neri Oxman este considerată un adevărat geniu al arhitecturii și a fost căsătorită cu faimosul compozitor Osvaldo Golijov, cei doi divorțand înainte de a avea copii.

Citește și – Brad Pitt și Jennifer Aniston, surprinși sărutându-se. Să fie împăcarea anului?

Sursă foto: captura voideo Youtube, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter