Este cu 40 de ani mai tânără. Cine este iubita lui Irinel Columbeanu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 18 februarie 2020, 14:21
Irinel Columbeanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Omul de afaceri a împlinit 61 de ani și cu această ocazie și-a prezentat în fața tuturor noua iubită, alături de care mai fusese văzut și înainte la câteva evenimente mondene.

Oana Cojocaru are 21 de ani, este studentă și fotomodel, și cu toate că între cei doi sunt 40 de ani diferență, relația pare să meargă ca pe roate. Cu ocazia aniversării sale, Irinel Columbeanu a oferit un interviu pentru emisiunea Agenția Vip de la Antena Stars. Cu toate că se afla la braț cu noua sa cucerire,  acesta a fost destul de reținut în afirmații când a fost întrebat cum îl completează Oana: “Asta e ceva care ține de noi și nu se poate explica cred și nici nu ar fi bine. Uite, acum, noi, de exemplu, mă rog, nu mai intru în amănunte… dar, nu se vede ce facem noi pe la spate. Nu vreau să spun… Așa a vrut soarta. Cred că fiecare are ce merită, oricum… Nu e frumos să vorbim despre noi.” – a spus Irinel Columbeanu. Irinel columbeanu si oana cojocaru

Oana Cojocaru se bucură din plin de noul statut, drept dovadă a pozat în ipostaze sexy chiar în vila de la Izvorani pe care magnatul o deține și în care a locuit cu fosta soție, Monica Gabor. Pictorialul a fost realizat de fotograful de modă Alexandru Zainea. Vezi fotografiile în galeria foto!

Citește și – Mihaela Rădulescu: “Primul meu job a fost ca șofer de taxi”

Citește și – Dana Războiu a vorbit despre traumele pe care le-a trăit în copilărie: “Îmi luam palme și lovituri”

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter