Emilian, de la „Căsătoriți pe nevăzute”, are o iubită nouă. Cine i-a furat inima

Ultimul update Joi, 27 ianuarie 2022, 15:49

În toamna anului 2021, Emilian Dimoftei și Andreea Clinchevici au format primul cuplu care a spus “Da” în fața ofițerului stării civile, în emisiuna “Căsătoriți pe nevăzute”, de la PRO TV. Cei doi erau atunci favoriții publicului telespectator, dar relația s-a terminat brusc când Andreea a decis să-l părăsească pe Emilian.

Am încercat să fac tot ce depinde de mine să fie bine având în vedere că totul a fost atât de real. Pentru mine pot spune că a fost dragoste la prima vedere și s-a văzut în mod evident la nuntă că a fost chimie și cel puțin și atracție din partea Andreei, dacă nu același sentiment, nicidecum un nu categoric cum a declarat. Pălăria jos pentru experții care într-adevăr au făcut o treaba uimitoare și au reușit să fie la cel mai înalt nivel, însă câteodată nu este de ajuns. Ca experimental să reușească este nevoie și de doi oameni sinceri care să își dorească cu adevărat să pornească într-o călătorie împreună și fără interese ascunse – declara Emilian, la scurt timp după ieșirea din show.

Citeşte şi: Ce a putut să spună Emilian de la „Căsătoriți pe nevăzute” despre Andreea, după despărțire: „Dacă ei i se pare că am o problema cu băutura…”

Acum, Emilian și-a refăcut viața amoroasă. Fostul concurent de la „Căsătoriți pe nevăzute” trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu cu Alina Lungu. Alina este din Galați și are un copil. Cei doi și-au oficializat relația în mediul online, pe rețelele de socializare, unde au postat mai multe fotografii în care se afișează împreună. Ei au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, semn că relația lor este cât se poate de serioasă.

Cei care l-au urmărit pe Emilian în show-ul matrimonial s-au declarat bucuroși că bărbatul și-a găsit, în sfârșit, o parteneră care să-l merite.

Acum chiar ai dat peste o comoară, Emilian! Fata aceasta e minunată! Să fiți fericiți! ♥️

Sunteți foarte frumoși împreună!  Felicitări!

Are un chip dulce și blând, Emilian . Va potriviți! – sunt câteva dintre mesajele transmise de fanii lui Emilian pe pagina sa de Facebook.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter