Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume. Are o avere mai mare decât Jeff Bezos

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 08 ianuarie 2021, 08:56
Elon Musk a devenit cel mai bogat din lume, după ce l-a depăşit pe fondatorul Amazon, Jeff Bezos. Averea lui a crescut la peste 185 de miliarde de dolari.

După creşterea acţiunilor Tesla, averea lui Elon Musk a ajuns la peste 185 de miliarde de dolari. Acesta l-a depășit cu 1,5 miliarde pe Jeff Bezos, care deţinea titlul de cel mai bogat om din lume începând din luna octombrie 2017.

Citește și: Elon Musk i-a modificat numele fiului său

Musk avea la începutul anului trecut o avere de 27 de miliarde de dolari. După creșterea de peste 150 de miliarde de dolari din ultimul an, fondatorul constructorului american de automobile electrice Tesla a marcat cea mai rapidă ascensiune în topul listei celor mai bogați oameni din istorie.

Creșterea acțiunilor Tesla face ca valoarea de piaţă a acestei companii să fie de 737,6 miliarde de dolari, mult peste orice alt producător auto.

Citește și: Elon Musk vrea să se mute cu chirie. Omul de afaceri și-a scos la vânzare proprietățile

Cu toate că are o avere impresionantă, Elon Musk a spus că singurul scop al averii sale este să accelereze evoluţia umanităţii spre o civilizaţie capabilă de călătorii interstelare, potrivit știrileprotv.ro.

Sursă foto: Profimedia

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter