Ellie White, după vindecarea de COVID-19: „Sunt sigură că voi face din nou”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 februarie 2021, 15:09

Artista Ellie White (36 de ani) confirma la începutul lunii octombrie că a fost infectată cu noul coronavirus. Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, solista a vorbit despre cum se simte familia ei acum.

„Eu, neavând o experiență foarte grea și foarte gravă, le spun oamenilor să aibă grijă de ei oricum, să se protejeze și să lucreze foarte mult la imunitate”, a mărturisit cântăreața.

Ellie și partenerul ei de viață, impresarul Doru Tinca, au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Maria (5 ani) și Mihai (8 ani).

Ellie White, după vindecarea de COVID-19: „Sunt sigură că voi face din nou”

Întrebată de Adela dacă a observat diferențe între copii în felul în care au reacționat la boală, Ellie a adăugat: „Mihăița era cel foarte bolnăvicios.

Se îmbolnăvea foarte repede și Maria era cea mai puternică. Acum, Maria a fost pozitivă, dar asimptomatică, pe când Mihăiță a fost negativ direct. Noi nu știm cum funcționează virusul ăsta”.

„Sunt sigură că voi face din nou la un moment dat. Este ceva normal. Dacă te informezi și întrebi un medic despre cum funcționează acest virus, îți dai seama că este un proces oarecum normal.

Nu am de ce să mă panichez. (…) Sunt sigură că mă voi reinfecta la un momente dat, de aceea lucrez la imunitate, la o alimentație sănătoasă. (…)

În definitiv, trebuie să ajungem la acea imunitate colectivă ca să ne obișnuim cu virusul, să producem anticorpi și să-l tratăm mai cu ușurință.”

Artista a mărturisit că i-a fost teamă doar pentru părinții partenerului ei de viață. „Sunt și cu sănătatea mai sensibilă acum, dar nu le-am dat, a fost ok. Și ei au grijă foarte mare. E totul la ruletă”, a mai spus.

Foto: Instagram

Citește și:

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat: „Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii”

Cum s-au cunoscut Pepe și soția lui? „La fix o săptămână de la ziua mea”

Carmen Grebenișan și logodnicul ei, testați pozitiv cu noul coronavirus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter