Ellie Goulding și Caspar Jopling și-au anunțat logodna

De Oana Savin, pe
Ellie Gouldin, în vârstă de 31 ani și iubitul ei, Caspar Jopling, de 26 ani, s-au logodit, după o relație de numai 18 luni, cei doi făcând marele anunț în The Times.

Dl C.W.F. Jopling și domnișoara E.J. Goulding.

Logodna este anunțată între Caspar, fiul lui Hon Nicholas Jopling de Yorkshire și al doamnei Jayne Warde-Aldam de Yorkshire, și Elena, fiica lui Arthur Goulding de Hertfordshire și a doamnei Tracey Sumner de West Midlands”, scria în anunț.

Cuplul a vrut să spună mai întâi familiei și prietenilor, iar oamenii nu și-ar fi dat seama deoarece numele ei este Elena. Este extrem de fericită”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru The Sun.

Citește și: Actorii Patrick J Adams și Troian Bellisario așteaptă primul lor copil

Ellie și Caspar locuiesc împreună și își împart timpul între New York și Londra.

Ultima dată au fost fotografiați în timp ce erau împreună la cumpărături, în New York, pe 16 iulie, iar Ellie nu purta în acel moment niciun inel.

În luna aprilie, artista îl descria pe Caspar ca fiind o persoană „foarte specială” și a afirmat că faptul că și-a luat o pauză de la turneu a ajutat relația lor să înflorească.

Citește și: Pink, spitalizată de urgență din cauza unui virus stomacal

Sunt foarte fericită dar realizez că am nevoie de puțin întuneric pentru a crea cea mai bună muzică. Dar nu vă faceți griji, există destul întuneric din care să mă inspir. Se întâmplă destule lucruri în lume în acest moment care ar deprima pe oricine”, a declarat Ellie luna trecută.

Cei doi formează un cuplu din aprilie 2017.

Ellie Goulding, pe numele ei adevărat Elena Jane Goulding, este o cântăreață, canautoare, multi-instrumentistă și actriță britanică. În 2014, ea a primit premiul Best British Female.

Ea a devenit cunoscută în România datorită piesei „Burn”.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter