Eliminare neașteptată din echipa lui Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite

De Unica.ro, pe

Eliminare neașteptată din echipa lui Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite, în cea mai recentă ediție a show-ului culinar. Concurenții din echipa verde au plâns când au aflat cine va pleca acasă.

Chef Sorin Bontea a pierdut primul concurent din echipa sa, după ce farfuria acestuia a obținut un punctaj foarte mic din partea juraților la duel. Concurenții au avut de pregătit un desert.

Fiindcă a ținut preparatul la congelator mai mult decât ar fi trebuit, tânărul din echipa verde a fost eliminat din competiție. Între concurent și colegii săi de echipă se legaseră deja prietenii.

Eliminare neașteptată din echipa lui Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite

Este vorba despre Alexandro Matias. Din păcate, drumul său în cadrul show-ului culinar s-a încheiat în cea mai recentă ediție. Farfuria lui a primit doar 5 puncte din partea juraților, un scor extrem de mic, obținut din cauza unei greșeli aparent banale.

A lăsat farfuria cu preparatul la rece mai mult decât era necesar, astfel încât biscuitul nu a putut fi gustat. Cu toate că a fost eliminat după al patrulea battle, Matias este mândru că a ajuns până aici și consideră că experiența l-a ajutat foarte mult.

„Am rezistat mult de tot și am învățat atâtea de la voi, vă jur. Fiecare etapă, fiecare battle, fiecare duel m-a făcut mai bun. Sunt foarte mândru de mine”, a declarat tânărul.

Citește și:

Anca Serea, aspru criticată de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: „Nu o certăm”

Svetlana Alekseeva, modelul cu trupul ars și cu o poveste sfâșietoare de viață

Iulia Vântur a revenit în țară din cauza situației pandemice din India

Colegii lui Alexandro au plâns când au aflat că va pleca, înțelegându-se foarte bine cu el. Chef Sorin Bontea a fost de asemenea întristat, mai ales că este primul concurent care părăsește echipa sa. „Toată echipa a plâns. Serios, a plâns Elena, Riki nu mai zic”, a declarat chef Bontea.

Cătălin Scărlătescu a câștigat din nou un battle alături de echipa lui, reușind astfel să scape de duel. Așadar, la duel au ajuns echipele chefilor Dumitrescu și Bontea, acesta din urmă pierzând primul concurent.

În aceeași ediție, chef Florin Dumitrescu și-a folosit una dintre amulete. Juratul a trimis-o pe Mirela în echipa lui Cătălin Scărlătescu și l-a luat, în schimb, pe Florin Revesz.

„Schimbă un concurent din echipa ta cu altul din celelalte două echipe”, a anunțat Florin Dumitrescu în ediția 33 a sezonului 9 Chefi la Cuțite.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter