Ce spune Elena Udrea despre divorţul de Dorin Cocoş

De Unica.ro, pe

Încă un divorţ în lumea mondenă din România: După 10 ani de căsnicie, Elena Udrea se desparte de Dorin Cocoş. Vezi ce a declarat vedeta despre acest lucru.
Anunţul a fost făcut de Elena Udrea pe blogul ei şi pe pagina de Facebook, sub titlul „Declaraţie de presă comună”.
Se pare că divorţul a devenit oficial luni, 10 iunie, în faţa unui notar. Se pare că ambii soţi au fost de acord cu divorţul după ce fiecare din ei şi-a analizat opţiunile de viitor.
Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil„, a declarat Elena Udrea.
Ea a mai adăugat că va rămâne în relaţii de prietenie cu fostul soţ, Dorin Cocoş.
Mulţumim familiilor şi prietenilor care ne-au fost şi ne sunt alături şi rugăm pe toţi cei care ar putea fi interesaţi de acest subiect să dea dovadă de înţelegere faţă de noi şi să ne respecte intimitatea. Precizăm că aceasta este singura declaraţie pe care o vom face.
Elena Udrea şi Dorin Cocoş s-au căsătorit în 2003, pe 26 decembrie, chiar în ziua în care ea a împlinit 30 de ani. Cununia civilă a avut loc la consulatul român din New York,iar cununie religioasă nu a existat. Cei doi nu au copii împreună.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter