Fiica Elenei Udrea a împlinit 3 ani. Cum a fost sărbătorită micuța Eva Maria

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 septembrie 2021, 11:43

Eva Maria, fetița Elenei Udrea (47 de ani) și a partenerului ei de viață, Adrian Alexandrov (34 de ani) a împlinit, pe 20 septembrie, trei anișiori. Cu ocazia acestui eveniment special, fostul ministru al Transporturilor și logodnicul ei au decis să-i facă o surpriză micuței lor și s-au dus să-i serbeze ziua de naștere în Franța, la Disneyland.

Elena Udrea a făcut câteva dezvăluiri legate de cum a decurs vacanța cu Eva Maria în minunatul tărâm al poveștilor.

“Ca orice prințesă, ne-am dorit să aibă și un castel în spate. Ea (n.r. – Eva Maria) doarme, a adormit la ora aceasta. A avut o rochiță superbă, i-am cumpărat-o de aici. Pentru mine nu am găsit să-mi iau la fel, nu au avut măsura mea. De aceea eu am doar o coroniță. Am încercat să-i iau tatălui (n.r. – lui Alexandrov) un costum de prinț, dar nu s-a potrivit nimic. Eva şi-a dorit tare mult să îi întâlnească pe Mickey şi Minnie Mouse, și astăzi i-a cunoscut și s-a și pozat cu ei. De fericire, a adormit, așa că am rămas noi părinții să ne distrăm cu Pinocchio, cu cine mai este pe aici”, a spus Elena Udrea, într-o intervenție telefonică, în emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D.

Citeşte şi: Elena Udrea și Ioana Băsescu, condamnate la închisoare cu executare

De asemenea, Elena Udrea a ținut să-i facă personal o urare micuței ei pe rețelele de socializare, postând câteva fotografii de la Disneyland pe pagina sa de Facebook și următorul mesaj:

„La mulți ani, fetița mea minunată! Îți urez să fii sănătoasă, să fii fericită în fiecare zi, să îi ai pe mami, pe tati, pe buni și pe toți cei care te iubesc alături mereu și să poți să faci în viață orice îți vei dori! Îi mulțumesc lui Dumnezeu și Măicuței Sfinte în fiecare clipă pentru că ești în viața mea! Să nu uiți că mama te iubește mereu, cel mai mult pe lume!”

Elena și Adrian formează un cuplu de cinci ani

În vara acestui an, Elenei Udrea și Adrian Alexandrov au aniversat cinci ani de relație. Cu toate că între ei este o diferență de vârstă de 13 ani, cei doi se înțeleg de minune și trăiesc acum cea mai frumoasă perioadă din viața lor alături de rodul iubirii lor, Eva Maria.

„Este o relație frumoasă, puternică, nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu în garnizoană, ci direct pe front. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta”, a declarat Elena Udrea în luna februarie a anului trecut.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter