Fetița Elenei Udrea a crescut! Cât de simpatică este acum

De Unica.ro, pe

Elena Udrea, una dintre cele mai controversate femei de pe scena politică românească, s-a fotografiat alături de fetița ei.

Imaginile cu fetița Elenei Udrea, Eva, a înduioșat inimile celor care o urmăresc pe femeie. Ea a postat mai multe poze. În ele, fetița apare întro pijama și cu un palton pufos, împreună cu mama ei.

Eva este rodul iubirii dintre Elena Udrea și Adrian Alexandrov. Fetița este blondă, cu ochii albaștri, iar pe zi ce trece seamănă tot mai mult cu mama ei la trăsăturile feței. Deși între părinții ei este o diferență de vârstă semnificativă, de 11 ani, acest lucru nu a constituit un impediment în relația lor de cuplu.

Ei au rămas împreună chiar și după ce Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica. „Vârsta este un impediment pentru cei care aleg să-și trăiască viața după gurile altora”, a fost mesajul lui Adrian Alexandrov.

Citește și: Ce carieră își dorește să urmeze Irina Columbeanu

Citește și: Spadasina Ana Maria Brânză, retragere spectaculoasă: „Mă duc să termin de plâns”

Citește și: Îl mai ții minte pe actorul care l-a interpretat pe Fred Flinstone? E de nerecunoscut acum! A slăbit 90 de kilograme

Citește și: Lavinia Pîrva, pregătită să devină mamă din nou? „Văd femei cu doi, trei copii”

În urmă cu ceva timp, Elena Udrea a vorbit despre dificultățile prin care a trecut când a trebuit să fie separată de fiica ei la câteva zile după ce a adus-o pe lume. „Mult timp nu am putut să vorbesc despre momentul în care m-au luat de pe stradă de lângă un copil de zece zile, născut prematur”, a zis ea. „A rămas un copil care cu care bunica și tatăl nu știau ce să facă. Fără lapte, fără mamă…”

Un lucru în mod special a marcat-o pe Elena Udrea, după cum a spus, citată de Antena 1: „Și vreau să spun că o chestie care m-a marcat… Eu știam că, atunci când sunt mici, copiii au amintiri din viața intrauterină, însă a fost o chestie… Când putea să mă viziteze acolo unde eu eram, eu îi cântam o anumită melodie. Avea o lună copilul și mult timp după aceea, și mare fiind, nu suporta să mă audă cântând. Când eu cântam, țipa și plângea să mă opresc, ea fiind pasionată de muzică. Lucrul ăsta nu se mai întâmplă acum”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter