Cupluri celebre din România care au divorțat în anul 2022. Cine s-a despărțit în mare secret

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 14 februarie 2023, 16:11

Anul 2022 a fost marcat pentru unele cupluri din showbiz de un singur cuvânt, „Adio!”. Multe vedete din România au decis să își separe drumul de cel al partenerului de viață și astfel au decis să se separe. Astfel divorțurile anului 2022 au fost printre subiectele care au marcat lumea mondenă din România.

Ce cupluri celebre din România au divorțat în 2022? De-a lungul întregului an, mai multe divorțuri din lumea mondenă au ținut primele pagini ale ziarelo. Fie că nu s-au mai înțeles, fie că și-au dat seama că sunt incompatibili sau poate că unul dintre parteneri a călcat strâmb, multe dintre cuplurile din lumina reflectoarelor au ajuns în 2022 la divorț.

Ce cupluri celebre din România au divorțat în anul 2022

Dragostea a luat sfârşit şi pentru unele celebrităţi, iar despărţirile au fost uneori discrete, alteori controversate. Anul 2022 se încheie îngroşând lista cuplurilor de vedete care s-au despărţit, unii după mai mulți ani de căsnicie, precum Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, alții după doar câteva luni, cum este cazul Simonei Halep și al lui Toni Iuruc. Iată în continuare o listă a divorțurilor care au marcat anul 2022 în România.

Cupluri celebre care au divorțat în 2022. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, printre ele

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost unul dintre cele mai răsunătoare. Luni întregi, separarea dintre cei doi, dar și scandalurile care au urmat după au fost printre cele mai titrate subiecte.

Anamaria și Laurențiu au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc, asta până când acesta a început să se clatine. Ifidelitatea soțului a fost motivul pentru care Anamaria Prodan a decis să pună punct căsniciei. Cei doi s-au separat încă din vara anului 2021, după 13 ani de mariaj, însă divorțul s-a încheiat abia în anul 2022.

Citește și: Anamaria Prodan a cerut ordin de protecție împotriva lui Laurențiu Reghecampf: „Eu sunt șocată”

Anamaria și Laurențiu  s-au căsătorit în Las Vegas, pe data de 14 iunie 2008. Pe 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior. Laurențiu a fost cel care a anunțat divorțul, la finalul anului 2021.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, unul dintre cele mai surprinzătoare divorțuri ale anului 2022

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Ceva mai discreți au fost însă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Lanțul de iubire dintre cei doi s-a rupt după 12 ani de căsnicie. Discreți, cei doi nu obișnuiau să vorbească în public despre viața lor privată, cu atât mai puțin despre divorț.

Citește și: Alina Sorescu, despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Nu mă gândeam că o să ajung în situația asta”

În primăvara acestui an, cei doi au decis să pună capăt mariajului și au divorțat. În cele din urmă, după apariția primelor zvonuri în presă, Alina a confirmat divorțul dintre ea și tatăl copiilor ei, Alexandru.

Fostul cuplu s-a căsătorit în septembrie 2008 și are două fiice, Carolina, în vârstă de 8 ani, și Ana Raisa, în vârstă de 6. Carolina și Raisa locuiesc în prezent cu Alina și cu părinții ei, în apartamentul solistei de 4 camere.

Lumea mondenă, surprinsă de divorțurile anului 2022

Andreea Antonescu și Traian Spak

De curând, Andreea Antonescu, fostă membră a trupei Andre, a oferit detalii despre divorțul de Traian Spak. Cei s-au separat în urmă cu aproape aproape 5 ani, însă divorțul a avut loc abia în toamna acestui an, deoarece afaceristul locuieste în Statele Unite ale Americii.

Citește și: Andreea Antonescu, prima declarație despre divorț:”Nimic nu este pe vecie”

Frumoasa cântăreață și fostul partener de viață, cu care are o fetiță în vârstă de 11 ani, au luat-o pe drumuri separate la scurt timp după ce s-a aflat că vedeta este însărcinată pentru a doua oară. După divorțul de Traian Spak, Andreea Antonescu rămâne cu o casă în Statele Unite ale Americii pe care nu are de gând să o vândă.

Paula Seling și Radu Bucura

Multe zvonuri au apărut în 2022 și despre faptul că flacăra iubirii s-ar fi stins și între Paula Seling și soțul ei, Radu Bucura. Potrivit unor voci, cei doi ar fi divorțat anul acesta, discret, după 17 ani de căsătorie.

Paula Seling nu a confirmat niciodată public această informație, iar în prima apariție publică după răspândirea acestor zvonuri, cântăreața a decis să păstreze în continuare tăcerea. Ea nu a vorbit despre divorț, dar a ținut să rememoreze clipele petrecute alături de Radu în cele aproape două decenii de mariaj.

„Am lucrat foarte multe lucururi frumoase împreună, multe videoclipuri, multe piese, multe momente. Și la Eurovision, el a fost autorul ideii pianului de sticlă, care cumva, cu dublu capăt, care a fost ca o emblemă pentru noi atunci, în 2010. El s-a ocupat o foarte mare perioadă de timp de ceea ce a însemnat bookingul meu și am fost, într-adevăr, parteneri de afaceri, a mărturisit Paula Seling la vremea respectivă.

Citește și: Paula Seling, primul interviu după ce s-a speculat că a divorțat. Mărturii despre căsătoria cu Radu Bucura

Paula Seling și Radu Bucura ar fi divorțat după 17 ani de căsnicie, din cauza certurilor și a tensiunilor, potrivit unor surse din apropierea celor doi. În plus, aceștia nu ar mai fi fost văzuți împreună de ceva timp, în condițiile în care mergeau împreună peste tot.

Divorțurile anului 2022, final de drum în căsniciile vedetelor

Sonia Argint Ionescu și Horațiu Ionescu

Sonia Argint Ionescu, prezentatoarea de la TVR, a anunțat pe blogul ei, într-un articol special, divorțul de soțul ei, Horațiu Ionescu.

Cei doi au avut o relație de 18 ani, 15 dintre aceștia fiind de căsătorie. Separarea lor ar fi avut loc în anul 2020, în timpul pandemiei, însă au ținut ascuns acest lucru până la finalul acestui an, atunci când prezentatoarea a vorbit public despre acest subiect.

„Pe scurt: viziunea foarte diferită asupra a ceea ce ne dorim de la viață, ce suntem dispuși să facem în acest sens, evoluții personale diferite. Toate au ieși la suprafață în acea perioadă complicată pentru toată lumea. Asta este tot ceea ce am de comentat vizavi de motive”, a transmis prezentatoarea la acel moment, potrivit Libertatea. Sonia Argint și Horațiu Ionescu au împreună doi copii, pe Marc și pe Eric.

Ioana Grama și Alex Tăgurean

Vloggerița Ioana Grama și partenerul ei de viață, Alexandru Tăgurean, au pus și ei capăt relației lor, în acest an Ioana. în vârstă de 28 de ani, a anunțat în mediul online despărțirea de partenerul ei.

Ea a mărturisit că nu mai formează un cuplu cu Alex, dar vor rămâne în relații bune pentru a-și crește fetița pe care o au împreună, Ayana în vârstă de 2 ani. La momentul anunțului, vloggerița a ținut să sublinieze că nu a fost vorba despre infidelitate și că nu acesta a fost motivul care a dus la ruptura dintre ei doi.

„Nu ne-am certat, nu ne-am înșelat, nu ne urâm. Ne respectăm, ne înțelegem, ne susținem, ne ajutăm unul pe celălalt indiferent de situație și nevoi și, cel mai important, petrecem timp împreună și îi oferim Ayanei toată iubirea și afecțiunea, pentru că ea să se dezvolte în continuare frumos, așa cum a făcut-o până acum”, spunea Ioana Grama la vremea respectivă.

Halep și Iuruc, printre cuplurile celebre care au divorțat în 2022

Simona Halep și Toni Iuruc

Nici lumea sportului nu a fost ocolită de divorțuir. Simona Halep (30 de ani) și Toni Iuruc (43 de ani) s-au prezentat, pe 10 octombrie, la notar pentru a finaliza separarea.

Cei doi au decis să se despartă la nici un an de la cununia civilă. Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 17 septembrie 2021 și planificaseră o nuntă grandioasă care ar fi urmat să aibă loc toamna aceasta pe 13 noiembrie, la Sinaia.

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Prima declarație a afaceristului

Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect – a transmis Simona Halep atunci când a anunțat divorțul.

Sonia Trifan și Andre Neagoe

Sonia Trifan și Andrei Neagoe au divorțat și ei anul acesta. În mare secret, cei doi au semnat actele în luna ianuarie, pe cale amiabilă, la notar. Creatoarea de modă și fotbalistul au decis să o ia pe drumuri separate la aproape 5 ani de la nuntă.

După ce au apărut mai multe speculații despre căsnicia lor, Sonia Trifan a decis să vorbească despre acest subiect. Creatoarea de modă susține că s-a despărțit de Andrei Neagoe pe fondul diferenței de mentalitate, scrie Libertatea.

Cupluri celebre care au divorțat în 2022: Raluca Bădulescu și Florin Stamin

După 13 ani de iubire, Raluca Bădulescu și Florin Stamin și-au spus și ei „Adio!”. Relația dintre cei doi a ajuns la final, iar anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite”, mărturisea jurata de la „Bravo, ai stil!”.

Raluca Bădulescu a mai fost căsătorită cu Vali Pungă, fost model, cu care are un copil – Alexandru, în vârstă de 15 ani. Vedeta de la Kanal D a rămas în relații bune cu fostul soț.

Andreea Perju a divorțat după 13 ani

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu

Mihaela Cernea, cântăreața cunoscută ca solistă a trupei Class, este din nou femeie singură. Ea și Costin Craioveanu au semnat actele de divorț, la mai bine de șase luni de când artista a dezvăluit că s-a separat de cel care i-a fost soț mai bine de 18 ani.

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat după 18 ani de căsnicie, timp în care au avut doi copii – Leon, de 16 ani și Leia, de 13 ani. În cadrul unui interviu pentru Fanatik, aceștia au confirmat că au divorțat, însă au refuzat să facă alte declarații cu privire la acest subiect.

”E adevărat. Dar nu comentez nimic”, a spus Mihaela Cernea, care a fost cea care a depus actele de divorț în luna martie a acestui an, după ce anterior ceruse și un ordin de restricție împotriva fostului soț.

Andreea Perju și Cristi Donciu

Andreea Perju și soțul ei s-au despărțit după o căsnicie ce a durat 13 ani. Cei doi au împreună două fetițe. Anunțul a fost făcut chiar de actriță, în cadrul emisiunii „La Măruță”. Cei doi au mai avut probleme în urmă cu ceva timp, însă atunci au reușit să le rezolve și să meargă mai departe cu căsnicia lor.

Sore și iubitul s-au despărțit în primăvară

Sore și Mircea Julean, tatăl fiicei sale Erin, s-au despărțit după o relație de 8 ani de zile, în luna mai a acestui an.

Artista a fost cea care a făcut anunțul pe rețelele sociale, acolo unde fanii au rămas socați de vestea venită din partea artistei.

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin (n.r – pe fiica ei). De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vorm forma mereu o familie.

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz.”, a scris Sore pe rețelele sociale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter