Elena Udrea, ținută de peste 1.000 de euro, în parc cu fetița

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 octombrie 2021, 17:03

În acest weekend, Elena Udrea (47 de ani) a fost surprinsă de paparazzi în timp ce-și plimba fiica, Eva Maria (3 ani), prin parcul Herăstrău, din București. Cele două s-au bucurat de ultimele zile călduroase de toamnă, plimbându-se, jucându-se în locurile special amenajate din parc și delectându-se cu vată de zahăr pe băț.

Ceea ce a atras atenția oamenilor care se aflau prin preajmă a fost ținuta fostului ministru al Transporturilor.

Elena Udrea a venit în parc cu o limuzină neagră, de lux, condusă de șoferul personal, potrivit mediaflux.ro. Fosta blondă de la Cotroceni a purtat o pereche de sandale Gucci cu toc, în valoare de circa 630 de euro, un top alb Balmain, de 470 de euro, o pereche de pantaloni largi, bej și nelipsiții ochelari de soare. Fostul politician a renunțat, de data aceasta, la a-și mai accesoriza ținuta cu ceasuri scumpe sau bijuterii luxoase.

Citeşte şi: Mihai Morar se menține în formă cu Pilates: „Da, și bărbații fac asta!”

Citeşte şi: Drama actriței Natașa Naab, după pierderea soțului și a fratelui: „Mi s-a declașat o boală autoimună”

Citeşte şi: Adrian Enache, aventură cu o profesoară în adolescență: „Aveam 16 ani. Ne-a luat valul…”

Citeşte şi: Gwyneth Paltrow a pozat nud de ziua ei și a postat imaginea pe Instagram

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au o relație de 5 ani

În luna august a acestui an, Elena Udrea și partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov (34 de ani), au anivesat cinci ani de relație. Cei doi, împreună cu fiica lor, s-au dus în vacanță în Delta Dunării pentru a sărbători acest eveniment special. Elena și Adrian s-au căsătorit în 2016 și spunea, în urmă cu câteva luni, că relația lor s-a consolidat când a venit pe lume micuța Eva Maria.

„Este o relație frumoasă, puternică, nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu în garnizoană, ci direct pe front. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta”, spunea Elena Udrea, potrivit Ciao.

Foto – Facebook

Video – mediaflux.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter