Ce scria pe tricoul pe care Elena Udrea îl purta atunci când a fost prinsă de poliție în Bulgaria și cât costă piesa vestimentară

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 aprilie 2022, 13:51

În ziua în care a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute, Elena Udrea a plecat din țară, dar a fost prinsă de polițiști în Bulgaria, aproape de frontiera cu Grecia, la mai puțin de 3 ore de când fusese emis mandatul de arestare pe numele ei.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Autoritățile au precizat că Elena Udrea a ieșit din țară legal, pentru că la acea oră nu exista nicio măsură legală care să o împiedice să părăsească țara, însă nefiind găsită la domiciliu, după hotărârea instanței, ea a fost dată în urmărire generală.

Când a fost prinsă în Bulgaria, Elena Udrea purta o ținută casual, compusă din blugi și tricou, pe care o accesorizase cu o pereche de pantofi cu toc. Tricoul purtat de fostul ministru a atras atenția imediat pentru că avea scris pe el numele brandului de lux Gucci.

Citește și – Florin Cîțu, despre o posibilă criză economică în România: „Nu mai poate fi evitată acum. Este prea târziu”

Citește și – Scrisoarea tulburătoare a unui băiețel ucrainean pentru mama sa ucisă de armata rusă: „Îți promit că o să fiu cuminte, să ne întâlnim în Rai”

Citește și – Monica Tatoiu a fost la un pas de moarte. „Am zis: «Doamne, te rog eu, să se întâmple repede»”

Citește și – Klaus Iohannis a decorat mai mulți medici de Ziua Mondială a Sănătății: „Am depășit o perioadă neagră a unei pandemii fără precedent”

Deși tricoul alb cu imprimeu arată ca oricare altul, prețul este unul impresionant, ținând cont că vorbim despre un brand de lux. Tricoul pe care Elena Udrea îl purta, atunci când a fost prinsă de poliție în Bulgaria, costă aproape 500 de dolari, adică puțin peste 2.000 lei, conform site-ului de modă Editorialist.com

Foto – Hepta, captură Antena 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter