Elena Udrea, reunită cu fiica ei după 4 luni de închisoare. „Eva nu știe ce se întâmplă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 iulie 2022, 13:27

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, vineri, 8 aprilie 2022. Decizia a fost definitivă. În prezent, Udrea se află în Penitenciarul Târgșor, unde a fost recent vizitată de fiica ei, Eva (3 ani).

Elena Udrea, reunită cu fiica ei după 4 luni de închisoare. „Eva nu știe ce se întâmplă”

Elena și Eva au petrecut împreună 3 ore într-o cameră specială, numită „Mama și copilul”.

„Este a doua oară când mergem. Am fost și săptămâna trecută. Nu am vrut să o aduc înainte pentru că era geam. A fost o bucurie enormă după patru luni de când nu și-a văzut copilul. S-au jucat, au colorat, au desenat și acum mergem acasă. Eva e bucuroasă, nu știe ce se întâmplă, crede că venim la birou. Îi place, e camera decentă, cu jucării. S-au jucat frumos, au făcut activități și celei mici i-a plăcut. Nu ne rămâne decât să venim săptămânal”, a declarat iubitul Elenei, Adrian Alexandrov, pentru România TV.

„A fost o bucurie pentru ambele să se revadă după atâta timp. Elena s-a bucurat mai ales că s-a reușit ca vizita să fie în camera specială „Mama și copilul”, fără dispozitive de separare. S-au putut și îmbrățișa, s-au putut atinge”, a declarat și avocata Elenei Udrea, pentru aceeași sursă.

Cât despre situația juridică, Elena Udrea a atacat pe toate căile executarea pedepsei din dosarul „Gala Bute”, însă judecătorii au respins toate căile extraordinare de atac.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Adrian Alexandrov, după condamnarea Elenei Udrea: „Ați luat abuziv mama de lângă copilul ei!”

Citește și: Elena Udrea, îngrijorată că Traian Băsescu a rămas fără protecția SPP: „Dacă salvarea care l-a luat de la Bruxelles îl ducea la Moscova?”

Citește și: Ce scria pe tricoul pe care Elena Udrea îl purta atunci când a fost prinsă de poliție în Bulgaria și cât costă piesa vestimentară

Elena Udrea a fost ministru al Turismului în perioada 22 decembrie 2008 – 9 februarie 2012. A plecat din România în Costa Rica în luna februarie a anului 2018, pentru a scăpa de condamnarea din dosarul „Gala Bute”.

După trei săptămâni de la nașterea fiicei sale, pe 3 octombrie 2018, Elena a fost reținută de Biroul Național Interpol din Costa Rica, fiind eliberată câteva luni mai târziu, în decembrie 2018. Elena i-a dat naștere fiicei sale, Eva Maria, în Costa Rica, și s-a întors în România în luna iulie a anului 2019. Elena a ales să se stabilească alături de fiica și de mama ei, Maria Veliceasa, în casa iubitului său, Adrian.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov vor aniversa 6 ani de relație în august 2022. În ciuda diferenței de vârstă de 12 ani dintre ei, relația lor pare să fie una foarte bine sudată. După o carieră de succes în lumea modellingului, Adrian s-a îndreptat către piața de imobiliare, iar Elena este cea care l-a susținut să facă această schimbare.

Foto: Eli Driu/Libertatea, Facebook/Elena Udrea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter