Elena Ionescu, prima declarație despre divorțul de Răzvan Stanciu

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 03 septembrie 2019, 13:31
Elena Ionescu s-a căsătorit în luna martie a anului trecut cu Răzvan Stanciu, manechin în echipa lui Cătălin Botezatu. Fosta solistă a trupei Mandinga era însărcinată în acel moment cu băiețelul lor, însă la un an de când au devenit părinți se pare că lucrurile între cei doi au început să degenereze.

Elena Ionescu și Răzvan Stanciu sunt în prag de divorț, iar acum artista a făcut prima declarație oficială despre despărțire. Cu toate că a fost foarte rezervată și discretă în oferirea amănuntelor, Elena Ionescu a lăsat să se înțeleagă că ruptura există:

Elena Ionescu, prima declarație despre divorțul de Răzvan Stanciu

„N-aş putea să fac o declaraţie oficială. Voi spune mai multe când mă voi simţi confortabil să fac asta. Toate la timpul lor. Nu am ce să îţi dau ca informaţie în momentul de faţă. Se fac nişte lucruri. Mi-ar plăcea să îmi respectaţi această decizie”, – a mărturisit Elena Ionescu în emisiunea Star Matinal.

Elena Ionescu și Răzvan Stanciu nu mai locuiesc împreună, conform informațiilor dezvăluite de spynews.ro, iar actele de divorț vor fi depuse cât de curând.

Vezi imagini cu Elena Ionescu în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter