Elena Ionescu, noi declarații despre motivele divorțului de Dragoș Răzvan Stanciu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 04 septembrie 2019, 13:49
Elena Ionescu și Dragoș Răzvan Stanciu au divorțat. La doar un an jumătate de când s-au căsătorit și la un an de când a venit pe lume fiul lor, Răzvan, cei doi au decis să se despartă.

Elena Ionescu și Răzvan Stanciu au făcut, separat, declarații despre divorț, menționând că nu mai există cale de împăcare: „Sunt foarte bine. Am toate motivele, am ce e mai de preţ în viaţa asta, un copilaş atât de frumos. Merg mai departe pentru că am pentru ce. Nu sunt nici prima, nici ultima. Viaţa e făcută s-o trăim spontan, aşa cum nu te aştepţi. Asta este cea mai bună alegerea pe care am făcut-o în momentul de faţă amândoi. Dragoste cu forţa nu se poate”, – a declarat Elena Ionescu pentru emisiunea Xtra Night Show.

Ruptura se produce în timp, nu neaparat că e o ruptură, ci o decizie înţeleaptă atunci când îţi dai seama că nu te mai potriveşti cu acel om, că nu mai vreţi să mergeţi pe acelaşi drum împreună. Singura probleme pe care mi-o asum este să fii pripit în viaţă, la noi s-a întâmplat totul într-un singur an. După ce am rămas însărcinată, m-am căsătorit imediat tocmai din dorinţa de a avea o familie pentru cel mic. Şanse de împăcare nu mai sunt. Noi suntem hotărâţi până la capăt. Pe data de 10 se va pronunţa divorţul. A fost o decizie de comun acord. Dragoş îşi vizitează bebeluşul de câte ori are ocazia. Am păstrat o relaţie decentă, dar nu putem spune de prietenie extraordinară” – a încheiat Elena Ionescu

Dragoș Răzvan Stanciu, la rândul său, a făcut declarații despre divorțul de Elena Ionescu: „Da, este adevărat. Urmează să se finalizeze divorţul… Pur şi simplu, aşa a fost să fie. Am stabilit amândoi că este mai bine să ne separăm. Sincer, nu am nici eu un motiv anume. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins…. ne-am aprins repede şi ne-am stins la fel de repede, glumesc îţi dai seama. Vom rămâne în relaţii foarte bune pentru cel mic… Am vorbit de mai multe ori. Am stat şi ne-am gândit amândoi. Totul este ok şi vom rămâne ok pentru cel mic”. – a spus acesta pentru cancan.ro.

Vezi imagini cu Elena Ionescu și Dragoș Răzvan Stanciu în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter