Elena Gheorghe, la un pas de leșin în salina Turda

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Marți, 08 februarie 2022, 17:11

Elena Gheorghe a cântat la 100 de metri adâncime, în salina Turda, dar din cauza aerului foarte uscat, artista a fost la un pas de leșin!

Vezi și: Ea îi îmbracă pe Smiley și pe Pavel Bartoș! Acum și-a lansat propria colecție!

Elena Gheorghe a susținut concerte dincolo de granițele țării, a cântat pe cele mai mari scene din România, dar niciodată într-o… salină. Însă zilele trecute, în semifinala Eurovision România, artista a susținut în premieră în România un recital la 100 de metri adâncime, în salina Turda, din județul Cluj.

Însă prestația ei nu s-a desfășurat fără emoții! Concret, la coborârea în salină, artista a fost foarte aproape de leșin, din cauza tensiunii foarte mici și a aerului uscat din salină. După câteva minute, artista și-a revenit și a putut să ducă la bun sfârșit momentul muzical.

Nu am crezut vreodată că voi cânta la 100 de metri adâncime, mai exact în salina din Turda. A fost o seară extraordinară, deși este destul de dificil să cânți într-un asemenea loc, din cauza aerului foarte uscat“, spune Elena.

„Mamma Mia“, „Ecou“ și „The Balkan Girls“, piesa care a reprezentat România la Eurovision 2009, dar și „Disco Romancing“, „Te ador“, „Până dimineața“ sunt doar câteva dintre piesele pe care Elena le-a interpretat pe scena special amenajată în salina Turda.

Arunca o privire si vezi cele mai frumoase saline din Romania!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter