El este noul iubit al Lidiei Buble? Cuplul a mers recent în vacanță în Ibiza

De Unica.ro, pe

Lidia Buble (28 de ani) formează în prezent un cuplu cu un bărbat a cărui identitate nu-și dorește să o dezvăluie, cel puțin pentru moment. Cu toate acestea, încă de la începutul lunii august, Lidia a oferit „indicii” că iubește din nou.

Revenită în România după încheierea filmărilor sezonului 4 Asia Express, unde a făcut echipă cu sora ei, Estera, Lidia a avut o reuniune de familie. Solista provine dintr-o familie numeroasă, având alți 10 frați și surori. Mai precis, cântăreața are 4 surori, Dana, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei.

El este noul iubit al Lidiei Buble? Cuplul a mers recent în vacanță în Ibiza

Ulterior, solista a plecat în vacanță în Ibiza. De acolo, cântăreața a publicat mai multe imagini și videoclipuri pe Instagram. Printre acestea s-a numărat și o filmare în care iubitul ei o hrănește. În feed, Lidia a postat de asemenea o fotografie cu ea, imagine în dreptul căreia a scris: „A special one 🙈☀️🪐 (n.r. – tr. O persoană specială)”.

Cel mai recent, Lidia a publicat la Insta Story o imagine din care pare să-l fi tăiat pe bărbatul pe brațul căreia se sprijină. Pe imagine, solista a scris „Insomnii…”. Potrivit Spynews, iubitul Lidiei ar fi actorul cubanez Harlys Becerra (37 de ani).

La majoritatea postărilor de pe Instagram, actorul are comentarii de la Lidia, care se rezumă doar la emoticoane. La rândul ei, solista are numeroase comentarii de la actor.

Citește și:

Lidia Buble și sora ei, Estera, despre Asia Express: „Toată lumea își bate joc de tine”

Lidia Buble, schimbare îndrăzneață de look după încheierea filmărilor pentru Asia Express

Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă Asia Express. Cât câștigă artista

Răzvan Simion, atac subtil la adresa Lidiei Buble? Ce a spus prezentatorul TV

În vara anului trecut, Lidia și prezentatorul TV Răzvan Simion (41 de ani) s-au despărțit, după 5 ani de relație. Lidia și Răzvan au devenit un cuplu la scurt timp de la divorțul lui Răzvan de prima soție, Diana. Moderatorul formează de un an un cuplu cu Daliana Răducanu (30 de ani), arhitect și designer de interior.

Lidia și Răzvan continuă să lucreze împreună. „Ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, spunea Lidia în octombrie 2020, pe contul personal de Instagram.

Lidia a devenit cunoscută publicului în anul 2014, odată cu lansările pieselor Kamelia și Noi simțim la fel, alături de artistul Adrian Sînă (43 de ani). Ulterior, Lidia lansează alături de trupa Direcția 5 piesa Forever Love, urmată la scurt timp de melodia Le-am spus și fetelor, un alt hit de succes. Cel mai recent, artista a lansat single-urile Intens și Cu ochii ăia verzi.

Cântăreața a terminat Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva”. Apoi, Lidia s-a înscris la Facultatea de Educație Fizică și Sport, pe care a și absolvit-o după trei ani. „Am făcut atletism și gimnastică aerobică, dar mai mult atletism. Niciodată nu m-am gândit: «Eu când o să fiu mare, îmi doresc să fiu cântăreață».

Eram convinsă că ori voi fi o antrenoare de sport, ori îmi doream să fiu hairstylist, îmi plăcea foarte tare. Cântam în biserică și la școală, doar atât”, dezvăluia Lidia în 2018. Înainte să-și înceapă cariera în muzică, Lidia a mărturisit că a lucrat într-o tipografie din Deva, dar și alături de tatăl ei, de profesie pastor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter