Editorial: Smiley şi Laura Cosoi, o poveste de dragoste cu final… neaşteptat

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Cuplul Smiley, simpaticul jurat de la „Vocea României” şi frumoasa Laura Cosoi a ţinut paginile revistelor glamour şi ale tabloidelor multă vreme. Ştirile despre ei au fost consumate la foc constant, iar publicul voia şi mai mult şi mai mult.
Când mirajul era în plină desfăşurare, când toată lumea se aştepta ca simpaticul artist şi frumoasa domniţă să se căsătorească, o informaţie bombă a zdruncinat mondenul din România: „Smiley şi Laura Cosoi şi-au spus Adio!”

Mulţi au fost cei care au rămas şocaţi, dar şi mai mulţi au fost cei care au spus că în sfârşit s-a făcut dreptate. Să înţeleg de aici că au fost multe persoane care au crezut că această relaţie a fost o făcătură? Ei, nu-i chiar aşa, nu suntem la Hollywood!

Cei doi s-au iubit, se potriveau foarte bine, însă la un moment dat relaţia nu a mai mers, după cum au declarat ei sec. „Este adevărat că ne-am despărţit. Nu este o strategie de PR, aşa cum s-a zvonit. Noi ne-am anunţat separarea oficial şi nu vrem să vorbim mai mult despre asta. Restul ţine de intimitatea noastră. Am rămas prieteni şi avem proiecte împreună pe viitor”, a declarat, imediat după despărţire, Laura Cosoi, citată de Libertatea.ro.

Mai multe nu s-au spus, atunci. Mai degrabă, se poate spune că s-a vehiculat şi ideea că Smiley a fost părăsit pentru că nu-şi dorea un copil, fapt confirmat la un moment dat chiar de artist. „Nu ne-am gândit cum ar fi să avem un copil în casă. Deocamdată nu mă bate gândul deloc. Întâi să mai copilăresc eu, mai am de copilărit!”, spunea artistul.

Acum, când apele s-au liniştit, când toată lumea a înţeles că dragostea cu prinţi şi prinţese există numai în basme, Laura Cosoi şi Smiley reapar în lumina reflectoarelor cu povestea lor. Paparazzi emisiunii WOWbiz de la Kanal D i-au surprins pe cei doi îmbrăţişându-şe şi pupându-se cu patos în mijlocul străzii după ce au luat masa în oraş, alături de un prieten comun, arată Libertatea.ro.

Editorial: Smiley şi Laura Cosoi, o poveste de dragoste cu final... neaşteptat

Să fie vorba despre o împăcare neaşteptată, despre o întâlnire ca între amici sau chiar să fie vorba despre o strategie de marketing atent organizată?

Astept răspunsurile voastre pe pagina de Facebook, Unica Online!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter