Editorial: „Dansez pentru tine”, o nouă ediţie, noi scandaluri

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Debutul noului sezon „Dansez pentru tine” este aproape. Astăzi Bianca Drăguşanu, Nicoleta Luciu, Monica Davidescu, Şerban Copot, Pavel Stratan, Marian Drăgulescu, Daniel Max Dragomir şi Oana Ioniţă urcă în ring, aşa cum îi place să spună lui Ştefan Bănică Jr.

Cu siguranţă, ne aşteptăm la un spectacol plin de culoare, de muzică şi de mişcare, însă, din experienţă, sunt convinsă că o să fie şi un sezon al scandalurilor. Începutul este promiţător. După ce Szolt Csergo a înşelat-o pe Nicoleta Luciu, după ce Bianca Drăguşanu nu ştie dacă să accepte cererea în căsătorie venită din partea lui Cristea, două subiecte tocate insistent acum câteva săptămâni, ieri am aflat că juratul Cornel Patrichi a fost înlocuit cu Edi Stancu.

Mona Segall, producător general al emisiunii „Dansez pentru tine”, a explicat de ce fostul membru al juriului Cornel Patrichi a fost înlocuit cu Edi Stancu, şeful corpului de balet al show-ului. „Aveam nevoie de o persoană în juriu care să ştie exact cum au venit concurenţii la această competiţie, care era nivelul lor, dar mai ales cum au evoluat”, a spus producătorul, citat de Libertatea.ro.

„De această dată, avem unele vedete foarte bine pregătite, care vin cu un bagaj de cunoştinte artistice foarte mare (Oana Ioniţă este coregraf şi dansator, Daniel Max Dragomir, dansator), iar altele care nu au avut până acum nici o legătură cu dansul. Tocmai pentru că există perechi de niveluri foarte diferite, trebuie să existe un om care să poată compara evoluţia concurenţilor, felul în care au intrat în competiţie şi modul în care au înţeles să se dedice cazului pentru care luptă”, a motivat decizia Mona Segall, pentru evz.ro.

Evident, fostul jurat nu a putut să nu dea o replică acestei situaţii şi, cum altfel, decât folosindu-se de cele mai sonore nume din concurs: „Luciu dansează ca un băţ. E o chestie lungă, care îmi aduce aminte de Monica Gabor, aia lungă rău. Cât despre Bianca, dacă aia e femeie sexy, eu sunt Harap Alb! N-am apucat s-o văd la repetiţii, aşa că nu ştiu ce va face pe ring”, a detaliat celebrul coregraf pentru Libertatea. Mai mult decât atât, sugerează şi un posibil motiv pentru care a fost înlăturat din juriul „Dansez pentru tine”. „Habar nu am de ce au luat decizia asta, probabil pentru că nu am vrut să-mi las mustăcioară de Rică, fante de Obor. Mi-au spus că au hotărât să rămână patru persoane în juriu. Mi s-a părut o decizie ciudată după aproape şapte ani, cât am lucrat cu ei. Nu ştiam că a fost adus Edi Stancu. Ce să mai spun? Trăim vremuri ciudate. Eu când eram coregraf, mă duceam acasă, inventam mişcări şi a doua zi le puneam în practică, nu le copiam de pe Internet”, a mai declarat Patrichi citat de evz.ro. Aceasta este o versiune total diferită faţă de cea în care se sugerează că, de fapt, Mihai Petre a fost cel care a pus umărul la plecarea fostului jurat, din cauza unor diferenţe de opinie vizavi de coregrafie.

„Îmi pare tare rău că domnul Cornel Patrichi nu mai e cu noi. Mihai Petre nu are nicio legătură, sunt nişte prostii aceste informaţii. Cum să tragă cineva sfori, un om responsabil, unei asemenea valori cum este Cornel Patrichi?! Îmi pare sincer rău ca nu mai e cu noi. Eu mă înţelegeam foarte bine cu domnul Patrichi. Este o mare personalitate, iar eu şi Ştefan îl apreciem şi îl iubim foarte tare”, a spus Emilia Popescu, citată de ziarulring.ro.

Bunăoară, iată că spiritele sunt încinse înainte de debutul noului sezon „Dansez pentru tine”, asta anunţând, evident, că alte motive de scandal se vor naşte în timpul concursului.
Nu este asta, oare, cea mai bună formă de promovare?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter