Dustin Diamond, Screech din „Salvați de clopoțel”, internat în spital. Actorul este suspect de cancer

De Unica.ro, pe
Dustin Diamond, actorul care l-a interpretat pe Screech în popularul serial TV „Salvați de clopoțel”, a fost internat de urgență într-un spital din Florida, SUA.

Dustin Diamond, în vârstă de 44 de ani, a ajuns la spital după ce a acuzat dureri în corp şi o stare generală de indispoziţie. Printre testele pe care medicii i le-au făcut pentru a stabili diagnosticul s-ar fi aflat și o biopsie.

Citește și: Cum arată azi actorii din serialele anilor 90

Potrivit TMZ, apropiații lui Dustin Diamond se tem să nu fie vorba de cancer, din cauza predispoziției genetice. Mama actorului a murit din cauza cancerului mamar.

Actorul, care a devenit cunoscut lumii întregi datorită personajului Samuel Screech Powers, „Salvați de clopoțel”, a trecut printr-un moment și în 2015, când a fost condamnat la patru luni de închisoare, pentru înjunghierea unui bărbat într-un bar din Wisconsin.

Citește și: O prezentatoare TV a aflat că are cancer cu ajutorul unei telespectatoare

Cearta a pornit de la faptul că Diamond și logodnica lui Amanda Schutz nu au vrut să fie fotografiați de un alt cuplu. Actorul a fost judecat pentru agresiune cu un briceag, tulburare a ordinii publice și port ilegal de armă albă. Acesta a declarat în instanță că singurul motiv pentru care a scos cuțitul a fost să-și apere iubita.

Sursă foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter