Dumitru Stroie a murit într-un accident rutier. Avea 30 de ani

De Adelina Duinea, pe

Interpretul de muzică populară Dumitru Stroie s-a stins din viață vineri dimineață, în urma unui accident rutier. Se întorcea de la Sibiu cu marfă pentru magazinele sale cu produse tradiționale din Capitală.

Dumitru Stroie a murit într-un accident rutier. Avea 30 de ani

Cântărețul era căsătorit cu o colegă de breaslă, interpreta Claudia Olariu. Nașul de cununie al acestora, artistul Sebastian Stan, a scris următorul mesaj în mediul online:

„Finul nostru drag, Dumitru Stroie, a plecat astăzi în ceruri pentru a cânta în ceata îngerilor bucuria nașterii Mântuitorului Nostru. A fost un suflet bun, un soț devotat, iubitor și mângâietor, un OM bun și respectuos atât cu familia sa, cât și cu cei din jur.

A cântat dorurile și a păstrat cu sfințenie tradițiile autentice românești. Multă putere Finei noastre Claudia Olariu pentru această despărțire nefericită și regretabilă”.

Mirela Vaida: „Sunt tristă și revoltată”

„«Viața e scurtă! Grăbiți-vă să iubiți!» Așa spunea Baciul Sibian, Dumitru Stroie!! Acesta era mesajul lui de pe pagina de Facebook! L-am întâlnit la deschiderea magazinului său cu produse tradiționale dintr-un complex comercial, fix pe 1 Decembrie!

Mă invitase la deschidere. Era emoționat, alături de soția lui, că a reușit să deschidă, cu mari sacrificii, cu multe datorii în bănci, și își dorea să îi meargă!! Azi dimineață a murit în accident de mașină, când se întorcea cu marfă pentru magazin!

Nu am cuvinte … sunt tristă și revoltată … Era așa de tânăr! Erau așa de frumoși împreună! Dumnezeu să te ierte, Baciule …”, a scris prezentatoarea TV Mirela Vaida în mediul online.

Foto: Facebook / Instagram

Citește și:

Cum se simte fiica Alessandrei Stoicescu după infectarea cu noul coronavirus

Larisa Iordache, cea mai medaliată gimnastă româncă la Campionatele Europene. Ce mesaj a transmis sportiva

Pelle Alsing, toboșarul trupei Roxette, s-a stins din viață la 60 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter