Duel sexy la „Dansez pentru tine”: Nicoleta Luciu vs. Bianca Drăguşanu

De Adina Radu, pe

Sezonul acesta, „Dansez pentru tine” a mizat nu doar pe spectacolul oferit de emisiune, ci şi pe câteva vedete mereu în atenţia tabloidelor, pe care audienţa nu le ocoleşte niciodata. Printre ele, cele două bombe sexy, Bianca Drăguşanu şi Nicoleta Luciu, care astăzi sunt la duel.
Din păcate pentru publicul masculin, una din cele două vedete sexy va părăsi „Dansez pentru tine” în seara asta. Bianca Drăguşanu şi Carol Soldea se duelează cu Nicoleta Luciu şi Attila Heiner. De fapt, duelul se va da între cei doi concurenţi, care vor dansa singuri, conform noilor reguli, însă emoţiile sunt la fel de mari şi pentru vedete.

Nici Bianca Drăguşanu, nici Nicoleta Luciu nu au făcut o figură prea bună la „Dansez pentru tine”. Dar lipsa de talent în ale dansului a fost compensată în ambele cazuri de un look super sexy. Ambele au apărut în ţinute care mai de care mai sexy şi cu decolteuri adânci.
Duel sexy la "Dansez pentru tine": Nicoleta Luciu vs. Bianca Drăguşanu

Bianca a reuşit chiar să atragă atenţia şi glumele echipei, când s-a plâns că i s-a făcut o coregrafie prea sexy şi că „demnitatea ei de femeie” nu îi permite să „se frece” de partenerul ei. De parcă nici n-ar fi pozat goală puşcă… Bianca s-a plâns de faptul că iubitul ei e gelos, deşi probabil nici ea nu mai ştie dacă are sau nu iubit, având în vedere că în ultimele luni s-au despărţit şi împăcat de nenumărate ori.

Cât despre Nicoleta Luciu, vedeta Pro TV a avut şi ea partea ei de atenţie. Chiar înainte de începerea noului sezon, Nicoleta a fost în mijlocul unui scandal stârnit de o presupusă escapadă a soţului ei, Zsolt Csergo. Să fi fost o întâmplare sau o „sincronizare” perfectă din partea celor de la Pro TV? Tu ce crezi?

Diseară, una din cele două dive, fiecare cu povestea şi scandalul ei, va părăsi concursul de la „Dansez pentru tine”. Cine crezi că va fi cea ghinionistă?
Duel sexy la "Dansez pentru tine": Nicoleta Luciu vs. Bianca Drăguşanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter