Dj Wanda, primele declarații despre noul iubit

De Mădălina Manole, pe
Dj Wanda, una dintre cele mai îndrăgite, carismatice și nonconformiste vedete din peisajul autohton monden, a vorbit despre noul său iubit. Vedeta se află la începutul unei povești de dragoste pe care își dorește să o scrie într-un mod frumos, fără a sări nicio etapă și lăsând lucrurile să vină de la sine.

Dj Wanda are o relație se foarte puțin timp, mai exact, după spusele vedetei, cei doi sunt împreună de doar o săptămână, iar noul său iubit are origini străine, însă a venit în România pentru a o întâlni: „Nu prea pot să-ţi spun că nu ştiu acum dacă o să fie, ce o să fie. Nu contează foarte mult de unde e. Contează să fie chimie. Nici nu mă interesează de unde e. Trebuie să zici ceva în engleză ca să te înţeleagă”, – a dezvăluit artista.

Cât despre calitățile care au atras-o la noul său iubit, Dj Wanda a spus: „Trebuie să mă impresionezi. Nu-mi mai trebuie nici gentuţa, nici călătorii, pentru că eu călătoresc de mică. Contează foarte mult să mă susţină, să-mi fie alături.  Încearcă să fie cu un pas înaintea mea. Să mergem unde trebuie, în locuri unde pot și eu să mânânc”. – a mai spus DJ Wanda.

Dj Wanda s-a confruntat anul trecut cu o problemă seriosă de sănătate. Bruneta a fost diagnosticată cu o boală inflamatorie intestinală, numită boala Crohn, care-i poate afecta întregul sistem digestiv, iar acum este foarte atentă la ce mănâncă pentru a o ține sub control.

Citește și – Cosmina Păsărin este singură: „Nu mai am o relație de doi ani”

Citește și – Andreea Antonescu, nevoită să se mute în SUA și să se despartă de fiica sa

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter